Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 6°C Oblačno

Dcera hvězdných rodičů v problémech: Scout Willis pila v nezletilosti a na falešné jméno

Dcera hvězdných rodičů v problémech: Scout Willis pila v nezletilosti a na falešné jméno
zdroj: tisková zpráva

Dcera herců Demi Moore a Bruce Willise byla zatčena. Policie chytla Scout při pití piva na veřejnosti a ke všemu měla zfalšovaný občanský průkaz.

Poté, co se jí ochránce pořádku dále vyptával, přiznala: "Ta první legitka není moje. Půjčila mi ji kamarádka." Scout byla obviněna za přestupek vydávání se za cizí osobu a za porušování zákona o nošení alkoholu na veřejnosti. Podle listu New York Daily News to potvrdila mluvčí místní policie.

Dcera hvězdných rodičů byla převezena do vazby a propuštěna bez kauce následujícího rána. Na konci příštího měsíce se však bude muset dostavit k soudu. Pokud jí přestupky budou dokázány, bude mít záznam v trestním rejstříku.

Nutno dodat, že v USA je zakázáno mít na veřejnosti otevřenou láhev či plechovku alkoholu. A pít lihoviny se smí až od jednadvaceti let.

V jiných aspektech života však plnoletost nastává dříve: do ozbrojených sil lze nastoupit se souhlasem rodičů již v sedmnácti a bez souhlasu rodičů v osmnácti. Například ve státě Kansas se však lidé mohou ženit již od patnácti let, i když se souhlasem rodičů. A ve státě New Hampshire mohou být nevěsty i třináctileté, i když jejich rodiče musejí požádat o výjimku.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma