Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Daylong Vám odpoví na 3 krátké otázky

Daylong Vám odpoví na 3 krátké otázky
zdroj: tisková zpráva

Je to již 25 let co nás Daylong chrání proti slunečnímu záření. Víte si vybrat ten správní?

Kdy a kde?

  • v době zvýšeného pobytu na slunci (jaro, léto, zima)
  • na procházce, dovolené u vody i na horách, při práci na zahradě, při sportu

Proč?

  • obsahuje ochranné filtry proti UVA, UVB
  • dává možnost výběru síly ochrany před slunečními paprsky (SPF 15,25, 30,50+)
  • dává možnost výběru podle typu pleti – normální, suchá, citlivá (až se sklonem k alergii), aknózní, mastná
  • dává možnost výběru podle věku (0 – 1, děti, dospělí)

Jak?

Jedinečnou a společnou vlastností přípravků Daylong je extrémní odolnost vůči sladké i slané vodě, potu a snadná roztíratelnost a vstřebatelnost, bez konzervačních látek, bez pocitu mastného filmu na kůži.

Jednotlivé barevně rozlišené řady zabezpečují jejich jedinečnost:

  • žlutý Daylong baby SPF 30 (0 – 1 rok) obsahuje fyzikální UV filtry, které se nevstřebávají do pokožky. Sluneční paprsky nepropouštějí, ale odrážejí je jako soustava zrcadélek. Zůstávají na povrchu kůže jako fyzikální bariéra. Daylong kids SPF 30,50 (od 1 roku) – kombinace chemických a fyzikálních filtrů. Chemické filtry jsou sloučeniny, které dokáží energeticky bohaté UV záření přeměnit na energeticky chudší, neškodné.
  • oranžový Daylong – základní představitel společných vlastností, díky Aloe vera a vitaminu E ošetřuje kůži. Možnost výběru faktoru SPF od 15 do 50+ zabezpečuje vysokou ochranu před škodlivými složkami a dávkami slunečního záření. Pomáhá předcházet pigmentovým skvrnám. Daylong Face obsahuje kyselinu hyaluronovou, která pomáhá předcházet předčasnému stárnutí pleti, hydratuje ji
  • tyrkysový Daylong Sensitive SPF 30, 50+ –neobsahuje žádné tukové složky, které mohou být důvodem vzniku alergie. Daylong Sensitive Face s obsahem komplexu Celligent® pomáhá předcházet pigmentovým skvrnám a stárnutí pleti. Je vhodný i jako podkladová báze pod make-up. K dispozici je také tónovaný Sensitive Face SPF 50+ BB fluid, který je nápomocný při sjednocení pleti. Reguluje tvorbu kožního mazu, čímž pleť zmatňuje. Řada Sensitive neštípe v očích.
  • modrý – Daylong After sun Repair – mléko po opalování – podporuje regeneraci buněk, obsahuje endonukleázu – aktivní enzym na opravu DNA. Hydratuje, díky dexpantenolu, glycerinu a vitaminu E příjemně chladí.

Informujte se o výběru toho správného produktu pro vás i vaše nejmenší přímo v lékárně nebo podrobnější informace najdete také na https://www.galenoderm.com/produkty.html.

logo1 zdroj: tisková zpráva logo2 zdroj: tisková zpráva logo3 zdroj: tisková zpráva

 

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,200 25,320
USD 23,450 23,630
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma