Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Cunnilingus - intimní technika, kterou ženy milují, ale hodně mužů ji odmítá

Cunnilingus - intimní technika, kterou ženy milují, ale hodně mužů ji odmítá
zdroj: tisková zpráva

Dráždění vagíny rty a jazykem má (kromě toho, že jde o jednu z nejpříjemnějších i nejintimnějších sexuálních praktik) další výhodu v tom, že je bezpečné, co se týče přenosu pohlavních chorob, v nejhorším případě se dá „chytit“ opar či infekce.

Zároveň se jedná o vpravdě historickou součást milostného života, znali ho již staří Římané - tedy spíš Římanky, protože muž, který ho dělal ženě, byl ve všeobecném  opovržení - dokonce ho označovali za impotenta!

Pro  fajnšmekry

Proč je tato technika pro ženy tak eroticky přitažlivá? Jejich genitálie jsou na povrchu nejcitlivější, ať už se jedná o poševní vchod, stydké pysky či klitoris, navíc poblíž nich se nachází erotogenní zóny, zejména jde o stehna, ne nadarmo je běžná soulož mezi nimi.

Navíc vagína má specifickou chuť i vůni, která silně dráždí muže, jde vlastně o přírodní afrodiziakum. Vliv má i příjemný pocit blízkosti, kdy si dárce může vychutnat okamžitou i vzrušenou reakci obdarovávaného.

„Fajnšmekři“ si lízání zpestřují tím, že na vagínu - i do ní - nalijí sladký jogurt  (raději bez větších kousků ovoce) likér, či sekt, a to kvůli kontrastu mezi odlišnými chuťovými prožitky.

Velmi příjemné je rychlé kmitání špičkou jazyka. Bývá ovšem náročnější na výdrž, po chvíli se totiž tento „nástroj“ pro něj nezvyklým způsobem zacházení přece jen unaví.

Zadeček  také

Časté je i lízání konečníku (anilingus), což má svou logiku, jde o jedno z nejvzrušivějších míst těla. Dlouho bylo považováno za „výsadu“ gayů, dnes se ale této technice se s oblibou věnují i heterosexuální páry, pro které je příjemným zpestřením sexuálních radovánek.

Ovšem u toho už přece jen hrozí jistá rizika, je zcela nezbytné zachovávat zvýšenou hygienu, jelikož bakterie mohou proniknout do úst a následně do těla. A i když si žena umyje svůj krásný zadeček sebelépe, či dokonce vypláchne, miniaturní zbytky stolice v něm přece jen mohou zůstat.

K náročnějším, ale  vděčně přijímaným metodám, patří „soulož“ jazykem. Ten se při ní stočí jakoby do kornoutku, jeho délka pak k uspokojení ženy docela postačí, jak již bylo řečeno v úvodu, vagína i její části jsou právě na povrchu nejcitlivější.

Hledání G bodu

Velice příjemný pocit - pro oba partnery - je, když žena začne proti jazyku jakoby „přirážet“. Pochopitelně, stejně jako u kmitání, to nelze praktikovat do nekonečna, není penis a nemá takovou výdrž, nicméně i chvilka postačí k docílení vrcholné rozkoše.

Ten lze ještě zvýšit stimulací tzv. Gräfenbergova bodu, známější pod zkratkou G-bod, který  je  nejerotogenější místem ženského těla, k jehož dráždění je mlsný jazýček zcela ideálním nástrojem.

Není výjimkou, že takto správně vykonaná stimulace vede až k orgasmu doprovázeného výronem tekutiny vzdáleně připomínající sperma (female ejaculation).

Mnoho mužů, bohužel, „jazykové znalosti“ podceňuje a těch, co dokáží tímto způsobem způsobit ženě rozkoš není až tolik. Přitom stačí tak málo - překonat předsudky i pocit, že je tato technika degraduje...

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma