Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Co mužům nedávat k narozeninám?

Co mužům nedávat k narozeninám?
Dárek (ilustrační foto) | zdroj: ThinkStock

Jste na začátku nového vztahu a přemýšlíte, čím obdarovat přítele k narozeninám? Jsou dary, které byste mu rozhodně dávat neměla.

Své první dárky pro vašeho milého vybírejte s rozvahou. Přeci jen se tolik neznáte a nemůžete vědět, jaká bude jeho reakce. Obdarovaný se může cítit trapně a mohl by se snažit ze situace vybruslit. Něco jiného je, když jste se svou polovičkou již nějaký ten pátek, kdy se případnému nevhodnému dárku můžete společně zasmát. 

Zde vám předkládáme seznam dárků, kterým když se raději vyhnete, uděláte jedině dobře:

Pánské spodní prádlo

Brzděte! Nevnucujte se do role jeho maminky a nechte tyto intimní záležitosti na něm. Mohl by mít pocit, že na něj tlačíte, a mohl by vzít nohy na ramena.

Darování boxerek by ho mohlo vyděsit, protože mj. zatím neznáte jeho vkus.
Darování boxerek by ho mohlo vyděsit, protože mj. zatím neznáte jeho vkus.

Poukázka na pedikúru

Tak to už je něco! Nejenže je to absolutně nevhodný dárek, ale také se může pěkně urazit. Chtěla jste tím snad něco říct? Že mu smrdí nohy nebo že by si je měl ostříhat? Vyvoláte akorát vlnu otázek.

Luxusní hodinky

Jen málo mužů by chtělo, aby jim žena dávala dary, které si oni sami nemohou dovolit. Připadali by si poníženi. Navíc by měli pocit, že vám rovněž budou muset pořídit stejně drahý dárek.

Muži většinou nechtějí, aby jim žena dávala dárek, který by si sami nemohli dovolit.
Muži většinou nechtějí, aby jim žena dávala dárek, který by si sami nemohli dovolit.

Striptérka

Chcete ukázat, že nejste žádná žárlivka a bačkora, tak mu nadělíte pastvu pro oči v podoběžhavé striptérky? Můžete narazit. Buď si na takové dárky zvykne a bude vyžadovat víc a víc, nebo si bude myslet, že ho považujete za nějakého sexistu.

Sexuální pomůcka

Latexový obleček, kroužek na penis, tanga v podobě zvířátka? Tyhle nemravné dárky raději nechte na později, až budete vědět, co ho vzrušuje a co ne.

Kopačky

Pokud je vášnivý fotbalista, tak možná ano. My ale máme na mysli ty rozchodové kopačky. Je to jedna z nehorších a nejkrutějších věcí, kterou si lidé mohou na tak významný den udělat. 

Když už rozchod musí být, tak v jiný den než narozeninový.
Když už rozchod musí být, tak v jiný den než narozeninový.

AUTOR: Daria Nebeská

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma