Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 3°C Polojasno

Co má společného mléko, česnečka a okurkový nálev?

Co má společného mléko, česnečka a okurkový nálev?
zdroj: Mediafax

„Není to dobrý něco musí se teď stát,vůbec se mi nechce - nechce se mi vstát." ..určitě by si každý tento text dokázal doplnit podle sebe, aniž by musel znát nazpaměť text písničky. Čtenáři nám prozradili, jak zatočit s kocovinou.

Kocovinu naštěstí nemívám, ale vím, že zabírá lák (nálev) od okurek," svěřila nám třiadvacetiletá Lucie, studentka fakulty sociálních studií.

Další tip nám dala třiadvacetiletá Lenka, studentka pedagogické fakulty: „Zaručený lék na kocovinu nemám, už dlouho ho hledám. Ale docela mi pomáhá klasicky hned po probuzení šumivé céčkočesnečka (nebo nějaký vývar), hodně vody, aby se ten alkohol zředil, mokrý hadr na hlavu a hlavně spánek. Nedávno jsem někde četla, že je na kocovinu dobré mléko, ale z představy, že si po té náloži alkoholu ráno loknu mléka, se mi zvedá žaludek."

To mně pomáhá klasický vývar nebo mléko, ať už ochucené nebo neochucené," řekla nám Evelína, dvaadvacetiletá studentka fakulty sociálně-ekonomické.

Většinou mě z tohoto stavu dostala klasická dobrá česnečka," sdělil Student Pointu Zdeněk, technicko-administrativní pracovník.

Jednadvacetiletá Nora, studentka anglistiky nám řekla, že voda a kvalitní spánek jí ke kvalitnímu zotavení stačí.

Více naleznete na StudentPoint.cz

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma