Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 7°C Občasný déšť

Co darovat na Valentýna? Sebe!

Co darovat na Valentýna? Sebe!
zdroj: tisková zpráva

Svátek zamilovaných je ideální příležitostí potěšit svou lásku drobnou pozorností. Protože tím nejcennějším je vaše láska, přinášíme vám tipy na fotodárky, jejichž prostřednictvím můžete darovat sami sebe nebo připomenout společně strávené chvíle.

Lepší než červená knihovna

Vydaly by vaše společné zážitky na celý román? A co je raději uchovat v obrazech, které mnohdy lépe než slova zachytí atmosféru jedinečných okamžiků? Připravte pro svou lásku vlastní fotoknihu a při jejím prohlížení si připomeňte kouzelné chvíle z dovolených či výletů. Fotoknihu mapující příběh vaší lásky snadno připravíte na stránkách www.empikfoto.cz, kde mezi řadou šablon nechybí ani speciální motivy pro zamilované. Vybírat můžete z rámečků, pásků, sponek i valentýnských elementů v podobě srdíček. Samozřejmostí je volba z nabídky různých formátů a matných či lesklých desek. Fotoknihy pořídíte zde již od 179 Kč.

Empik packshot-2_low zdroj: tisková zpráva

Pro nedočkavé

Chcete svou drahou polovičku na den zamilovaných potěšit dříve, než se večer setkáte? Vyznejte jí city prostřednictvím roztomilého plyšového posla lásky. Medvídek nebo žirafa, na jejichž tričko umístíte vaši fotku, skvěle doplní romantický vzkaz nebo pozvání na nezapomenutelnou večeři. Plyšové krasavce naleznete už od 399 Kč zde.

misiek_5750256da826b zdroj: tisková zpráva

Potěší a zahřeje

Hrneček s fotkou je mezi dárky pro zamilované oblíbenou stálicí, a není divu. I v zimních měsících totiž zahřeje na těle i na duši.  Na stránkách www.empikfoto.cz můžete vybírat z celé řady hrnků – větších, menších anebo třeba kouzelných hrnků, na nichž se obrázek objeví až ve chvíli, kdy je naplníte horkou tekutinou. Zbývá tedy jen zvolit ten, který udělá vaší lásce největší radost, a ozdobit ho fotkou, která vás bude připomínat při každém doušku.

empikfoto_ilustracni_Valentyn_6 zdroj: tisková zpráva

Soutěžte s námi o dárek, který zahřeje

Tři výherce naší soutěže odměníme právě voucherem na foto hrnek v hodnotě 339 Kč. Chcete-li se do soutěže zapojit, pošlete do pátku 2. února na tento e-mail správnou odpověď na soutěžní otázku:

Na www.empikfoto.cz můžete pořídit hrnečky, které jsou vybaveny úchytem na:

  1. Keramickou lžičku
  2. Mléko a cukr
  3. Použité čajové sáčky

Správnou odpověď najdete ZDE.

Důležité upozornění: Chcete-li mít své dárky doma do 14. 2., objednejte si je nejpozději 4. 2. 2018.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,320
USD 23,320 23,500
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma