Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Oblačno

Clou zahrají na sletu čarodějnic na Ladronce

Clou zahrají na sletu čarodějnic na Ladronce
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

V pražském parku Ladronka se každoročně koná největší slet čarodějnic v Praze. Letos, v sobotu 30. dubna, začne už v 15 hodin veselý čarodějnický rej, na který již pošesté zve Městská část Praha 6.

 S tradičními oslavami jara je spojený program plný her, soutěží, koncertů, divadla, tance a opékání špekáčků. Na letošních Čarodějnicích (www.carodejnicenaladronce.cz) také vystoupí jeden z největších objevů české hudební scény posledních let, kapela CLOU. Její členové nám odpověděli na pár otázek.

Clou živě

Kapela teď delší dobu díky přípravě nové desky nehrála živě, jak se na koncert na Čarodějnicích na Ladronce těšíte?

Těšíme se moc a usilovně se na něj připravujeme. Poslední dobou jsme hráli pouze akusticky, takže se těšíme zase na hluk :)

Chystáte na koncert něco speciálního? Uvedete také skladby z vaší připravované desky?

Speciální bude celej koncert. Bude to velmi energický a nadupaný. Cíleně jsme takto vybrali setlist a upravili některé songy. Taky jsme si upravili zvuk, aby show byla více syrová …

Změnil se s novou deskou váš hudební styl? Posunuli jste se někam?

Já myslím, že s každou deskou je slyšet nějakej posun Clou, takže určitě nový songy jsou zase trochu jiný, ale to hlavní, což je enrgie a melodie…to zůstává.

Kde jste našli inspiraci pro vaši novou desku?

Tak nad tím jsme nepřemýšleli…asi z celkové situace a nálady v kapele, z našeho rozpoložení v současné době, ze současné hudební scény atd…

Kde vás mohou fanoušci dál vidět, chystáte další koncerty?

Koncerty jsou vypsaný na facebooku, myspace a na oficiálním webu clouclub.cz. 28.5.hrajeme na Mezi Ploty, 17.6. na Votvíráku atd.

 

 

 

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,160 25,300
USD 23,290 23,470
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma