Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Cleany.cz – služba, kterou si rychle oblíbíte. Řekneme vám proč

Cleany.cz – služba, kterou si rychle oblíbíte. Řekneme vám proč
zdroj: tisková zpráva

Snadno jsme si zvykli, že se u svých vstupních dveří nepotkáváme jen s návštěvami, ale i s kurýry s donáškou z restaurací a obchodů. Služby, které dělají náš život pohodlnějším a náš čas volnějším pro rodinu a zábavu, se navíc neustále rozrůstají a vylepšují.

Přicházejí tak i z oblastí, za kterými jsme se museli ještě nedávno vypravit do ulic. I přestože poslíčka s nažehlenou košilí jsme tolikrát viděli klepat u dveří už ve filmech pro pamětníky.

Ano, mluvíme tady o čištění, praní a žehlení oblečení a zároveň o on-line čistírně Cleany.cz. Ta už totiž více než rok nabízí možnost, že přijede až k nám, vyzvedne špinavé svršky a vrátí je čisté, nažehlené a voňavé. Je to pohodlné, šetří náš čas a pokud jde o náklady, ve finále se nám to i vyplatí. A věřte nám, že takové služby si rychle oblíbíte. Obzvlášť v případech, na které se teď podíváme zblízka.

5 příležitostí, kdy se nejvíce vyplatí využít on-line čistírnu Cleany.cz

1. Posezónní čištění – také jste letos nestihli odnést do čistírny zimní bundy a kabáty? Jak by ne, nákupní centra, kam obvykle za tímto účelem chodíme, byla zavřená a celkově bylo lepší schovat se i s kabáty doma a moc nevycházet. Obecně se ale vyplatí čistit zimní svršky hned po sezóně a nečekat s tím, až napadne nový sníh. Nejen skvrny, ale i rozkládající se pot se na oblečení tolik neusadí a kabáty budou déle jako nové.

2. Nečekaný problém – v sobotu jdete na svatbu a výjimečně dobře víte, co si vezmete na sebe. Když ale šaty vyndáte ze skříně, proběhne vám hlavou vzpomínka na poslední příležitost, kdy jste je měla na sobě. A samozřejmě jste zapomněla na ten mastný flíček, který na nich od té doby zůstal. Co teď? Místo hledání nového modelu stačí zavolat na pomoc Cleany.cz – druhý den máte čisté šaty zpátky doma.

3. Všechno vyprat a vyžehliton-line čistírně můžete svěřit i celá kila špinavého oblečení a pak na balkoně s drinkem v ruce čekat, až se vám vrátí zpátky čisté a vyžehlené. Občas zkrátka jenom nemáme čas, ale jsou příležitosti, kdy nám taková služba doslova vytrhne trn z paty – třeba při pohledu na hromadu oblečení vysypaného z kufrů po návratu z dovolené. A vůbec – kdo z vás by chtěl stát v parném létě u žehlícího prkna?

4. Méně obvyklé čištění – vyperete a vyžehlíte si klidně sami, ale nevíte co se špinavým spacákem nebo s flekatým kobercem? I s tím si v Cleany.cz poradí. Spolupracují totiž s těmi nejkvalitnějšími čistírnami a pro vaši potřebu vyberou vždy tu nejlepší a nejvhodnější. Ať už potřebujete vyčistit svatební šaty, koženou bundu, spacák nebo koberec.

5. Vlastně pořád… – protože se asi shodneme, že téměř každá jiná činnost je lepší, než žehlení košile. A pro ty z nás, co dobře víme, že volný čas je příliš vzácný, pak mají v Cleany.cz klub s řadou výhod, které dělají náš život ještě o něco jednodušší a oblečení krásnější.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,240 25,360
USD 23,400 23,580
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma