Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Charlie Straight se představí jako předkapela koncertu "Red Hotů"

Charlie Straight se představí jako předkapela koncertu "Red Hotů"
zdroj: tisková zpráva

VIDEOKLIP. Kapela Charlie Straight se stává hostem na koncertě legendární kapely Red Hot Chili Peppers. Ta vystoupí 27. Srpna v Synot Tip Areně v Praze. Členy brit-popové kapely, kteří budou jedinými hosty koncertu z Česka, čeká otevření celého večera.

„Chápeme to jako možnost prezentovat kapelu Charlie Straight i zahraničním fanouškům, kteří na pražský koncert Red Hot Chili Peppers přicestují určitě i z Polska, Maďarska či Slovenska, kde zrovna nehrají. Jsme rádi, že se podařilo dát toto spojení dohromady a věříme v úspěch,“ říká Pavel Zíka z agentury ART INVEST Holding, která je manažerem Charlie Straight.

Pro členy Charlie Straight je čest, že si budou moci zahrát před tak velkou kapelou jako jsou právě Red Hot Chili Peppers. „Máme z toho velkou radost a těšíme se na mezinárodní publikum,“ komentuje vystoupení Albert Černý, frontman třinecké kapely. Basista Jan Cienciala ho doplňuje: „Na téhle kapele jsem vyrůstal a spolužáci z gymplu mi budou určitě hodně závidět,“ uzavírá s úsměvem Jan Cienciala.

Charlie Straight, kteří spolu hrají od roku 2006, mají letos nabitou sezonu. Mimo jiné v červnu zahráli návštěvníkům EURA 2012 ve Wroclavi, v červenci pak vystupovali hned třikrát při zahájení olympijských her v Londýně. Jejími členy jsou Albert Černý (zpěv, kytara), Michal Šupák (klávesy, akordeon, kytara, vokály), Johnny Cienciala (basa) a Pavel Pilch (bicí). Získali ceny Anděl i ceny MTV. Poslední album skupiny vyšlo letos v březnu pod názvem Someone With a Slow Heartbeat.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,200 25,320
USD 23,380 23,560
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma