Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Česká slavice Bílá odstartovala vánoční turné. Vypadala andělsky

Česká slavice Bílá odstartovala vánoční turné. Vypadala andělsky
Lucie Bílá | zdroj: Mediafax

Šestnáctinásobná česká slavice Lucie Bílá si pro své fanoušky připravila vánoční dárek v podobě šňůry koncertů po celé ČR, ale "odskočí" si i za hranice. Své turné zahájila 28. listopadu koncertem v Komárně a již první prosincovou neděli ji můžete vidět v Modlanech u Teplic. 

Letos již po třetí vyrazí Lucie Bílá na úspěšné turné Bílé Vánoce! Na oblíbenou zpěvačku za hudebního doprovodu kapely Petra Maláska (alternativě pouze s klavírem Petra Maláska) se můžete těšit v mnoha městech České a Slovenské republiky a vrcholem bude koncert v Hudebním divadle Karlín v Praze.

Repertoár koncertů je přizpůsoben danému prostředí a vychází zejména z dosud jediného vánočního alba české slavice – BÍLÉ VÁNOCE Lucie Bílé. Záštitu nad celým koncertním turné převzal arcibiskup Dominik Duka.

První koncert už má zpěvačka úspěšně za sebou

Komárno mělo tu čest spatřit první koncert turné Bílé Vánoce Lucie Bílé. Po dlouhé době se Lucie potkala nejen s kapelou Petra Maláska, ale také s Bílým sborem. Lucie si na toto úspěšné turné pro publikum připravila nové šaty. V těch původních vypadala jako anděl, který se chystá vzlétnout. V těch nových měli diváci pocit, že už je to anděl, který naopak přiletěl mezi ně. Údajně 80% obyvatel Komárna hovoří maďarsky. Česká diva byla velmi potěšena přízní nového národa. Podívejte se níže, jak jí to slušelo.

Lucie Bílá v Komárně Lucie Bílá v Komárně | zdroj: Mediafax

Zdroje:
luciebila.com

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,280
USD 23,320 23,500
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma