Dnes je čtvrtek 18. dubna 2024., Svátek má Valérie
Počasí dnes 2°C Dešťové přeháňky

Celebrity na Střihatonu shodí vlasy pro charitu, svěří se kadeřníkům hvězd!

Celebrity na Střihatonu shodí vlasy pro charitu, svěří se kadeřníkům hvězd!
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Chcete vyzkoušet, jaké to je zažít péči kadeřníků, kteří se běžně starají o hvězdy, jakými jsou např. Simona Krainová, Lucie Vondráčková nebo Tereza Kerndlová? Pokud vás tato představa láká, objednejte se k top kadeřníkům na krásnou charitativní akci Redken Střihaton.

Právě kadeřníci a kadeřnice Redken stříhají výše zmíněné dámy a pečují o účes i barvu také herečce Ivě Pazderkové (kadeřnice Aneta Vaňová, 5th Avenue Hair Studio), zpěvačce Kláře Výtiskové ze skupiny Toxique (kadeřnice Nina Krajčo, Bomton Loft studio) nebo první dámě Dagmar Havlové.

Podpořila La putyka

Tuto dobročinnou akci podpořil také celý soubor divadla La Putyka, včetně Vojty Dyka a Jakuba Prachaře. Pokud se tedy na Střihaton přihlásíte včas, budete mít neopakovatelnou možnost nechat si vytvořit účes od nejlepších kadeřníků v oboru.

Navíc za skvělou cenu 750 Kč. Jako dárek navíc na návštěvníky Střihatonu čeká nový šampon Nature´s Rescue v hodnotě 420 Kč.  Během 12 hodin bude 60 špičkových kadeřníků Redken stříhat bez nároku na honorář.

V loňském roce kadeřníci vystříhali přes 110 000 Kč pro děti s rozštěpovým onemocněním. Letos bude Redken stříhat pro nadační fond Světluška, který pomáhá nevidomým a jehož patronkou je zpěvačka Aneta Langerová.

Péče  o vlasy

Kromě toho je letošní ročník Střihatonu spojen s uvedením nové řady vlasové péče Nature´s Rescue šetrné k životnímu prostředí. Řada Nature´s Rescue neobsahuje parabeny, sulfáty ani silikony a je vyráběna ze 100% recyklovaných obalů.

Šampon bez sulfátů jako dárek odplaví každodenní stres tím, že odstraní nečistoty a zbytky stylingových produktů. Obsahuje hydratující aloe vera a sójové proteiny, které zlepšují kvalitu vlasů, vyživují je a chrání jejich jednolitý povrch a je vhodný i pro barvené vlasy.

Spojení pomoci potřebným a respektu k přírodě, úžasná atmosféra, účesy od nejlepších českých kadeřníků – to vše můžete zažít 17. června 2011.

 

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,240 25,360
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma