Dnes je úterý 19. března 2024., Svátek má Josef
Počasí dnes 6°C Polojasno

Boty, které vás mohou kousnout

Boty, které vás mohou kousnout
zdroj: tisková zpráva

VIDEO. Hitem letošního jara a léta budou boty s ohromnými tesáky. Myslíte, že je to vtip? Svět módy je jako studna nekonečných nápadů. Nikdy nevíte, co bude hitem nadcházející sezóny a nikdy hlavně nevíte, zda byste to jako obyčejná smrtelnice unosila. Respektive, pokud chcete být královnou ulic, vyrazte v něčem netradičním a lidem zřejmě zůstane rozum stát.

Velice nápaditá a extravagantní návrhářka Iris van Herpen vytvořila ve spolupráci se značkou obuvi United Nude, takové boty, které se od ostatních bot jistým prvkem liší. Ptáte se, co to může být? Že by diamanty, zlaté přezky, ledové podpatky, hroší kůže? Ne, boty mají místo podrážky obří tesáky. Modely mají deset ostrých a velmi složitě vypracovaných zubů. Je stále diskutabilní, zda najdou tyto atypické boty své stálé místo nebo se prozatím bude jednat o pouhou limitovanou edici.

Tato módní návrhářka je známá tím, že dokáže svými nápady a modely šokovat a zároveň ohromit publikum. Vše má své hranice a limity. Této umělkyni se však daří hranici Haute Couture směle posouvat. Iris je známa tím, že neodlišuje svět umění a módy. Naopak, tyto směry se jí daří krásně syntetizovat a vznikají famózní umělecká díla.

Přiznejme si, kdo jiný by mohl její díla nejvíce obdivovat než taková Lady GagaBjőrk. Obě patří mezi stále klientky a jejich modely můžeme nejčastěji obdivovat v různých videoklipech.

Více naleznete na StudentPoint.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,210 25,330
USD 23,110 23,290
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma