Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Boříme mýty, které si vytváříš svým výběrem!

Boříme mýty, které si vytváříš svým výběrem!
Šťastný pár | zdroj: ThinkStock

Mýtus, že už žádná správná holka na světě není, ti rozboříme právě teď! Aneb když chlap vybírá a vybírá.

Jestliže máš pocit, že na světě není žádná správná holka, která nepodvádí, nelže, je upřímná, krásná, zábavná a dává do toho všechno, pak tě musíme vyvést z omylu, protože takové holky na světě pořád jsou. Je jen otázka, jestli jsi i ty připravený na vztah a jestli náhodou nevybíráš nějak moc dlouho.

Chápeme, že holka ti zkrátka nemusí hned sednout, ale zamysli se taky nad tím, zda své situaci nějakým způsobem nenapomáháš sám. Podle přiznání na sociální síti Facebook jsou mezi námi evidentně stále holky, které vyznávají věrnost, pravdu, upřímnost a jsou krásné, zábavné a do vztahu jdou srdcem. Co tedy dělat, abys takovou holku získal?

1) Jestliže jsi sám a máš pocit, že žádná holka na světě není, mrkni se na seznamku! Odpovídat nemusíš, ale jen ten pocit, že jsou holky volné a ty bys je mohl mít, je fajn.

2) Najdi si takovou holku, která bude tvou partnerkou, múzou i milenkou, ale neměj přehnané nároky, protože pak akorát najdeš houby.

3) Dej do vztahu tolik, co můžeš. Pokud máš ale pocit, že to nikam nevede, dej od toho ruce pryč!

Jsem single a čekám na Tebe. Ta seber už odvahu, chlape!
Jsem single a čekám na Tebe. Ta seber už odvahu, chlape!

4) To, co chceš, aby ti holka dala (věrnost, upřímnost, lásku), měl bys jí taky oplatit, protože jinak to nemá cenu, abyste spolu budovali vztah.

5) Nejsi zastánce hodnot, které jsme vyjmenovali? Pak určitě nechceš ani vztah. Ujasni si s holkou hned na začátku, na čem spolu jste a nedávej jí plané naděje!

AUTOR: Jitka Čepeláková

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,200 25,320
USD 23,450 23,630
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma