Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Bojíte se stáří ?

Bojíte se stáří ?
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Rozhlédněte se kolem sebe. Všude, kam jen pohlédnete, vidíte regály, které nabízejí wellness mýdla, wellness ručníky, wellness parfémy, řada společností nabízí wellneo služby. Jak to všechno ale souvisí s námi a naším životem a proč je kolem toho vůbec takový rozruch? Jen málokdo ví, že Wellnes je obor, který dokáže zpomalit proces stárnutí!

Použijeme–li slova wellness, mluvíme především o zdravém životním stylu. Nejde jen o fyzickou zdatnost, která zde hraje pouze jednu z rolí, které ovlivňují proces stárnutí,  ale o „vše příjemné, vše dobré, plné zdraví.“ V současné době se proto Wellness rozvíjí a dostává se do popředí jako zcela nový trend, který obohacuje naše životy a stává se nedílnou součástí všech, kterým záleží na tom, aby se cítili dobře nejenom dnes, ale také až jim bude padesát, šedesát, sedmdesát či více let.

 

Stárnutí se sice nevyhneme nikdo, ale co je důležité, nemusíme to na sobě pociťovat a nemusí to na nás být vidět. Je vědecky dokázáno, že wellnes péčí nejen zpomalíte proces stárnutí a budete mít pod kontrolou svou váhu na celý život, ale předejdete také nemocem a ztrátě životní energie a vitality. Nechte se proto i vy hýčkat péčí, která vám přinese krásu, mládí a fyzickou i dušení pohodu.

 Nenechte si ujít:

   Be-Light
Tento 100% bezpečný a přírodní výtažek z bílých fazolí pomáhá účinně hubnout bez hladovění! Zabírá přímo v místech, které jsou hlavní příčinou přibírání na váze, a snižuje jejich kalorickou hodnotu až o 66% zcela přirozeně! Be-Light představuje skvělé řešení hubnutí, aniž byste to museli vzdát! Čtěte více  

 www.wellneo.cz

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,200 25,320
USD 23,450 23,630
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma