Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 6°C Oblačno

6 rad, jak se zbavit pana Nesnesitelného

6 rad, jak se zbavit pana Nesnesitelného
zdroj: Profimedia

Začátky jsou vždycky krásné. Ale časem sundáte růžové brýle a z pana Dokonalého se občas stane pan Nesnesitelný. Co teď?

1. Zničit ženskost

Může to být hodně těžké pro vás, ale ještě těžší pro něho. Pokud se přestanete malovat, upravovat (alespoň doma), česat a občas opomenete hygienu, rozhodně ho to začne odrazovat. Jinak řečeno – zkuste se chovat jako chlap. Který chlap (pokud není gay) chce žít s chlapem?

2. Já, já, já, jenom já!

Mluvte o sobě, vychvalujte se, nic po něm nechtějte. Pokud je nějaká činnost, kterou obvykle dělal on, udělejte ji sama, abyste mu ukázala, že ho nepotřebujete. Pak mu řekněte, co jste všechno udělala… a jak vám s tím pomohl (čili, že neudělal vůbec nic). Pokud bude argumentovat s tím, že pomoci chtěl, řekněte mu, že jste to stejně zvládla lépe.

3. Tchyni na něj!

Pokud je vaše maminka ochotná vám pomoci, domluvte se s ní. Každý zná vtipy o tchyních, takže může mít dobrou představu o svém hereckém výkonu. Nastěhujte si ji domů a máte velkou šanci, že se otrapy zbavíte.

4. Změnit jídelníček

„Zlato, nějak jsme přibrali. Rozhodla jsem se, že omezíme jídlo.“ To je věta, kterou muži slyší neradi. Ovšem ještě horší je, když přijde hladový z práce a vy mu naservírujete zeleninový salát s kapkou olivového oleje a po šesté hodině mu nedáte nic než vodu s citrónem. A pokud máte možnost naservírovat mu na celý den, napočítejte mu kalorie. Pokud nebude chtít umřít hladem, uteče.

5. Klub růžových kočiček

… nebo jiný stupidní název klubu, který vytvoříte s kamarádkami. Samozřejmě scházet se budete u vás doma několikrát týdně a budete rozebírat jedině ty nejpitomější a nejtrapnější věci. Holky o tom samozřejmě musí vědět, aby vymýšlely ty nejstrašnější nápady, názory a hry. A nejlépe, když vás bude přítel obskakovat.

6. Více znamená méně

Co tím chtěl básník říct? Pokud máte více chlapů, nakonec se toho hlavního zbavíte. Na poslední radu musíte mít ovšem žaludek. Ne každá dokáže být promiskuitní. Pokud to nedokážete, domluvte se s kamarádem a prostě něco sehrajte.

Takže pokud patříte mezi ty méně šťastné a potřebujete se chlapa zbavit, přeji hodně štěstí. Budu se na vaše úspěšné (i neúspěšné) pokusy těšit na facebooku.

Více naleznete na StudentPoint.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma