Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

5 tipů, jak získat šarm pravé Pařížanky!

5 tipů, jak získat šarm pravé Pařížanky!
Pařížanky | zdroj: ThinkStock

Milujete Paříž a obdivujete šarm tamějších žen? Staňte se jednou z nich!

Milujete Paříž? Obdivujete módu, styl a šarm místních žen? Což takhle stát se českou ženou s pařížským šarmem? Pro opravdové milovnice je tu skvělá kniha - SE ŠARMEM PAŘÍŽANKY. Jedná se o průvodce stylem od Ines de la Fressange a Sophie Gachetové. Dozvíte se zde, v čem spočívá kouzlo Pařížanky, jak sladit styl á la Paris a mnoho dalšího.

Tahle kniha mě oslovila už na první dojem! Je okouzlující. Vypadá jako diář, protože má měkké kožené desky, zakulacené rohy stran a záložku. V knize najdete spoustu obrázků a jsou zde také místa na vaše poznámky! Je psána s humorem a měla by se stát biblí každé ženy! Dá se přečíst na jeden nádech. Ohromil mě způsob, jakým je psaná. Najdete zde vše o módě, kosmetice a nakupování, ale také o jídle a především o francouzské duši, kterou může mít každá z nás!

Naučte se kombinovat!
Naučte se kombinovat!

Oblékněte se jako Pařížanka!

Pařížský styl je postoj a stav mysli. Cílem této ženy je být vždy první! Obchází nástrahy módy, která zrovna vládne, a je vždy o krok napřed.

1) Nevystavujte značky! Pařížanky nikdy nedávají najevo peníze. Blýskavost a loga nejsou nic pro ně!

2) Nekopírujte žádné módní idoly! Pařížanka je sama módní ikonou. To ostatní budou kopírovat váš styl!

3) Nelaďte se do celku! Jestli si myslíte, že musí vše se vším ladit - OMYL! Kombinujte nekombinovatelné!

4) Nebuďte obětí módy! Nakupujte jen to, co se vám líbí a noste to, v čem se cítíte dobře. Nesmiřte se s tím, co je prostě moderní!

5) Nakupujte online odkudkoliv! Že nemáte možnost nakupovat oblečení stejné jako v Paříži? Vyzkoušejte online obchody. Například www.rondini.fr nebo www.topshop.com.

Tipy a triky, jak se správně sladit, oblékat a jak se chovat ve společnosti najdete právě v této kouzelné knize. Pokud stejně jako já patříte k příznivcům Francie, tento průvodce by neměl chybět ve vaší knihovničce. 

AUTOR: Kristýna Szkanderová

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,280
USD 23,320 23,500
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma