Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 3°C Občasný déšť

10 věcí, které ženy dělají a muži nikdy nepochopí

10 věcí, které ženy dělají a muži nikdy nepochopí
zdroj: tisková zpráva

Nikdy nemáme nic na sebe a vždycky si vybíráme nepohodlné boty. Proč?

Nezodpovědným ničením vlastního těla a peněženky chlapy přivádíme k šílenství. Ale těch věcí je spousta. Takže co ještě?

1) Pro krásu se musí trpět

Nosíme podpatky, abychom byly vysoké a sexy dámy. I když nás z některých bolí nohy, nosíme je stále. I když to pánové nikdy nepoberou, tak jsou případy, kdy krása dostane přednost před praktičností. Ze stejného důvodu nosíme maličké kabelky, i když se do nich nevejde víc než telefon, kapesník, pár drobných a lesk na rty. Jsou krásné!

2) Nemám co na sebe!

Taky máte plnou skříň oblečení, ale když dojde na odchod z domova, přijde vám všechno nudné, staré, nepadnoucí a neladící? Řešíme to koupí dvacátého svetříku a osmého páru balerín, ale stejně nám to nestačí. Chceme být vybavené na všechno a náš ideální šatník obsahuje boty všech barech a tvarů, šaty na všechny společenské události, tílka ve všech barevných odstínech a s kabelkami, které se hodí ke všemu.

Ruku v ruce pak jde i ideální kosmetická výbava, která zahrnuje paletu přibližně stovky odstínů očních stínu, šedesáti lesků na rty, osmi řasenek a padesáti laků na nehty (hrubým odhadem).

Podpatky jsou prostě krásné!
Podpatky jsou prostě krásné!

3) Starost nebo hysterie?

Mnohdy si muži stěžují, že je ženy kontrolují, ale my víme, že nejde o kontrolu, ale o starost. Když víte, že ten váš má dojet autem na druhý konec republiky, hustě prší a zelená vlna se hemží informacemi o nehodách, kdo by strach neměl?

4) Společná dovolená není zbytečná!

Je pravdou, že ženy mají sklony k hnízdění a občasnému přehánění toho, jak často a jak intenzivně by se pár měl vídat. Ale pro ženy je potřeba sdílení zážitků důležitá, a tak ty naše chudáky taháme po společných dovolených, i když každý zvlášť si užil už cestování dostatek. Nepovažujeme za společně strávený čas, pokud se nacházíme ve stejnou chvíli ve stejném bytě. Muži mají pocit, že je omezujeme.

5) Věčná nespokojenost

Jsme tlusté, ošklivé, máme nezdravé vlasy, příšernou pleť, malá prsa, velké nosy, krátké řasy, neestetická kolena a ještě sto dalších takových nedostatků. Tak to prostě je! Bohužel máme taky potřebu to neustále ventilovat, čímž mužské okolí dost ubíjíme. Uberte a uvědomte si, že oni tolik nedostatků nevidí. My sice jo, ale každý nedostatek nás nutí na sobě pracovat, že?

6) Mluvíme v náznacích

No jo, prostě je nám trapné si říct o pomoc, sdělit, že se nám něco nelíbí, případně že nás ta jeho kamarádka pěkně štve. Ale kdo rád říká nepříjemné věci přímo?

Nákupy jsou pro nás relax a zábava, ne hon na kořist!
Nákupy jsou pro nás relax a zábava, ne hon na kořist!

7) Nakupujeme, abychom žily!

Hodiny v obchodních centrech bez jediného úlovku? Pro muže ztracený čas, ale nás to baví. A hlavně všechny víme, že si některé věci musíme zkoušet proto, abychom si uvědomily, jak blbě v nich vypadáme a přestaly o nich snít.

8) Na záchod a sama? Nikdy?

Na záchod chodíme s kamarádkou, abychom a) nestály ve frontě (kterou tvoří další slečny s kamarádkami) samy, b) abychom mohly probrat věci, které se na veřejnosti nehodí, c)protože se nám nechce procházet narvaným barem samotným.

9) Liliová, fuchsiová, karmínová

Mimo rozlišovací schopnosti většiny mužů je naše chápání barev. Ale my víme, že bychom bez toho nemohly dokonale popsat kamarádkám tu novou sukni. Popis béžová s růžovým pruhem je prostě moc obecný, a my chceme detailnější představu. Svého bratra jsem naprosto zničila výrazem měkká modrá. Ale vy určitě tušíte :)

10) Hodiny před zrcadlem

Je to zvláštní, ale jako by muži nechápali, že se neprobouzíme s tím obličejem, se kterým pak chodíme mezi lidi. A když už tenhle fakt vstřebají a při určování času odchodu s ním počítají, pak se diví, proč nejdeme s tím samým obličejem i spát. Až se jim budete snažit vštípit myšlenku válečného maskování, vysvětlete jim, že k tomu všemu jsou ty miliony lahviček v koupelně.

Více naleznete na StudentPoint.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,520 23,700
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma