Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Tenistky Hlaváčková s Hradeckou vyhrály čtyřhru v Memphisu

Tenistky Hlaváčková s Hradeckou vyhrály čtyřhru v Memphisu
ACAPULCO (MEXICO), 25/02/2010.- Cezch tennis players Andrea Hlavackova (L) and Lucie Hradecka (R), in action against French Alize Cornet and Romanian Sorana Cirstea, during their Mexican Open Doubles tennis match in Acapulco, Mexico, 25 February 2010. MEDIAFAX / EFE | zdroj: tisková zpráva

České tenistky Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou vyhrály čtyřhru na turnaji v Memphisu. Nejvýše nasazený pár neztratil v celé soutěži ani set a ve finále si poradil s rusko-běloruskou dvojicí Věra Duševinová, Olga Govorcovová 6:3 a 6:4.

Vítězky čtyřhry z loňského Roland Garros spolu získaly sedmý titul a Govorcovové v Memphisu oplatily loňskou finálovou porážku. S běloruskou tenistkou tehdy hrála jiná Ruska Alla Kudrjavcevová. Celkově se konto Hlaváčkové rozrostlo o jubilejní desátou turnajovou trofej, Hradecká má ještě o tři víc. Finále dvouhry se stalo kořistí Švédky Sofie Arvidssonové, jež po výhře nad Marinou Erakovicovou z Nového Zélandu 6:3, 6:4 získala druhý titul v kariéře. Čekala na něj šest let, přičemž ten první slavila také v Memphisu. Na tomto americkém turnaji byla navíc ve finále v roce 2010, kdy podlehla Marii Šarapovové.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,250
USD 23,520 23,620
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma