Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Tenistka Kvitová prohrála v Miami s Venus Williamsovou

Tenistka Kvitová prohrála v Miami s Venus Williamsovou
Image: 0122042293, License: Rights managed, KEY BISCAYNE, FL - MARCH 23: Petra Kvitova of the Czech Republic congratulates Venus Williams after their match during day five of the Sony Ericsson Open at the Crandon Park Tennis Center on March 23, 2012 in Key Biscayne, Florida. Matthew Stockman/Getty Images/AFP, Place: UNITED STATES, Model Release: No or not aplicable, Credit line: Profimedia.cz, Getty images | zdroj: tisková zpráva

Tenistka Petra Kvitová prohrála v Miami ve druhém kole s bývalou světovou jedničkou Venus Williamsovou 4:6, 6:4 a 0:6. Dařilo se Tomáši Berdychovi, který porazil Nicolase Mahuta 7:5 a 6:1 a do třetího kola postoupil i Lukáš Rosol po výhře nad Marcelem Granollersem ze Španělska 2:6, 6:3 a 6:1.

Kvitová v rozhodující třetí sadě s Willimasovou, která hraje první turnaj od loňského US Open, prohrála třikrát podání a dostala 'kanára'. "Výsledek je krutý, protože jsem měla v prvních dvou hrách šance a nevyužila brejkboly," řekla Kvitová. "Pak bylo těžké dodržet můj taktický plán. Špatně se proti Venus hraje, když nejde return." Jednatřicetiletá Williamsová odstoupila loni z druhého kola US Open, protože měla Sjögrenův syndrom a půl roku se léčila. "Vypadá výborně. Je v kondici a určitě je zpátky," pochválila dvaadvacetiletá Kvitová starší ze sester Williamsových. "Neměla jsem co ztratit. Každý úder po vyléčení je mojí výhrou, a proto se nestresuju a do každého míče jdu naplno," řekla Wiliamsová, trojnásobná vítězka z Miami, která Kvitovou porazila po dvou hodinách a osmnácti minutách. Dalším soupeřem Berdycha bude Bulhar Grigor Dimitrov, Rosola po premiérovém postupu v Miami do 3. kola čeká dvacátý nasazený Kei Nišikori z Japonska.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma