Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 9°C Polojasno

Sparťan Hušbauer vyhrál anketu o nejhezčí gól roku

Sparťan Hušbauer vyhrál anketu o nejhezčí gól roku
V pražské Generali Areně se 12. záři 2011 odehrálo utkání 6. kola Gambrinus ligy mezi celky AC Sparta Praha a FK Viktoria Žižkov Na snímku Josef Hušbauer. MILAN KAMMERMAYER / MEDIAFAX | zdroj: tisková zpráva

Záložník fotbalové Sparty Josef Hušbauer triumfoval ve čtvrtém ročníku obnovené ankety České televize Gól roku. V hlasování fanoušků vyhrál díky své trefě v prosincovém utkání 16. ligového kola v Jablonci, kdy se blýskl brankou po sólovém úniku od poloviny hřiště přes několik protihráčů.

Tyhle dva krásné góly vstřelil Hušbauer minulý rok v Jablonci: httpv://youtu.be/TpUp_5uAOrs httpv://youtu.be/ZiBlFOdT2Cw O vítězství za kalendářní rok 2011 se ucházeli také Jaroslav Plašil, Vlastimil Stožický, Elini Dimutsos, Milan Petržela, Bořek Dočkal, Martin Fillo a Petr Jiráček. Za vítězným Hušbauerem se už další pořadí neurčovalo. Do ankety se zahrnují góly dosažené v české lize a v zápasech reprezentace. To byly případy Plašila a jeho zásahu v kvalifikaci ve Španělsku a Jiráčka, který svým gólem v odvetě v Černé Hoře nasměroval národní tým na mistrovství Evropy. V minulém ročníku triumfoval Ivo Táborský, před ním při obnovení ankety dvakrát za sebou zvítězil Petr Švancara.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,520 23,700
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma