Dnes je úterý 23. dubna 2024., Svátek má Vojtěch
Počasí dnes 9°C Zataženo

Soupisku hokejistů doplní Koukal, čeká se na Erata

Soupisku hokejistů doplní Koukal, čeká se na Erata
V liberecké Tipsport areně se 3. dubna 2012 odehrál 6. zápas semifinále play off Tipsport extraligy ledního hokeje mezi celky Bílí Tygři Liberec a HC ČSOB Pojišťovna Pardubice. Na snímku radost Pardubic, zprava Jan Kolář, Jan Starý, čtvrtý zprava Vladimír Sičák a pátý Petr Koukal. PETR ZBRANEK / MEDIAFAX | zdroj: tisková zpráva

Útočník Petr Koukal doplní před čtvrtečním zápasem s Lotyšskem soupisku českých hokejistů na mistrovství světa ve Švédsku a Finsku a měl by se hned zařadit do sestavy.

Devětadvacetiletý mistr světa z roku 2010 je po obránci Tomáši Mojžíšovi dalším z čekajících náhradníků, který se dostane do hry. Kouč Alois Hadamczik bude mít ještě stále dvě volná místa v poli a chce útočníka Martina Erata z Nashvillu, který v pondělí vypadl ve druhém kole play off NHL s Phoenixem. "Po utkání jsme s ním mluvil, chce hrát. Je to jen otázka toho, jestli projde zdravotní prohlídkou," řekl dnes novinářům Hadamczik. Stavitelé národního týmu ještě čekají na další vývoj v NHL, ale startu se dočká i další z čekatelů z kádru ve Stockholmu. "Petra Koukala plánujeme zapsat zítra. Měl by s Lotyši hrát," doplnil reprezentační kouč.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 23.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,640 23,820
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma