Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 7°C Oblačno

Sexy liga - nový atraktivní sport plný krásných žen!

Sexy liga - nový atraktivní sport plný krásných žen!
V Praze se konala 24. ledna 2012 tisková konference k oficiálnímu zahájení soutěže Sexy Liga, která do České republiky přináší atraktivní rugby v podání 100 krásných dívek, které na hřišti hrají v sexy dresech. ALEŠ BĚHOUNEK / MEDIAFAX | zdroj: tisková zpráva

V tuzemsku vzniká nová kulturně-sportovní soutěž založená na principech rugby, která se představuje ve velice sexy podobě. Premiéra "Sexy ligy" je naplánována na 25. února do pražské Tipsport areny, kde se můžete těšit na více než 100 krásných sportovkyň.

httpv://youtu.be/JqxLyt_ybHc Hráčky jsou na hřišti při hře oblečené do sexy dresů a cílem hry není pouze profesionálně odehraný rugby zápas, ale také velkolepá zábavní show pro diváky. Pravidla jsou mírně upravená a zjednodušená pro zvýšení atraktivity hry - sportovní tým je složený z 10 až 12 profesionálních hráček a jednoho trenéra, přičemž hrací družstvo má 5 hráček. Hráčky, které pravidelně již skoro rok trénují Rugby 7 jsou zejména modelky, atraktivní sportovkyně a především krásné dívky. Najdete zde reprezentatky ČR v Rugby, v beach volejbalu, v pozemním hokeji ale také Miss Maxim či další krasavice. httpv://youtu.be/xtSTRTQd_7Q Úvodní turnaj v České republice se uskuteční 25. února 2012 od 19:00 hod. v Tipsport areně v Praze a kromě zápasů 100 sexy hráček na akci vystoupí také  Dara Rolins, Marta Jandová, Monika Bagárová, Ben Cristovao, skupina Eddie Stoilow a taneční skupina SDA. Ve 23:00 akce vyvrcholí vystoupením slovenského rappera Rytmuse. Do června se ještě sexy kočky rozdělené do 8 týmů předvedou  v Brně, Ostravě,  Bratislavě a sezónu ukončí  turnajem „beach rugby“  na pražské pláži.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,320
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma