Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 3°C Občasný déšť

Portugalci zapomněli Ronalda na letišti v Ukrajině!

Portugalci zapomněli Ronalda na letišti v Ukrajině!
Image: 0137282806, License: Rights managed, Cristiano Ronaldo Portugal EURO 2012 Portugal V Spain (0-0) AET Spain Win on Penalties (4-2) Semi Final EURO 2012 27/06/2012 in Donetsk Photo: Fotosports International / Action Press, Place: Ukraine, Model Release: No or not aplicable, Credit line: Profimedia.cz, Newscom | zdroj: tisková zpráva

Při odletu z ukrajinského Doněcka po prohraném semifinále mistrovství Evropy se Španělskem zapomněla portugalská fotbalová reprezentace na letišti svou největší hvězdu - kapitána Cristiana Ronalda. Hvězdný kanonýr si před odletem odskočil pro něco k zakousnutí a po návratu do odletové haly zjistil, že letadlo je pryč.

Ronaldo prý v letadle obvykle sedává v přední části, tentokrát si ale pro let Doněck - Lisabon rezervoval místo vzadu. Spoluhráči zřejmě věděli, že nemá sedět v obvyklém křesle, a kapitána proto nepostrádali. 

"Letuška se mě zeptala, jestli nechci sedět vzadu. Přestože obvykle sedím v přední části letadla, souhlasil jsem. Pak jsem si šel koupit housku, a oni mezitím odletěli beze mě. Je to nefér," řekl ukrajinským novinářům. 

Když Ronaldovu absenci zaznamenal trenér Paulo Bento, bylo už pozdě, protože stroj startoval. Útočník Realu Madrid tak musel v Doněcku strávit několik hodin navíc. "Neměl jsem si tu housku kupovat," konstatoval Ronaldo. 

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,520 23,700
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma