Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 15°C Občasný déšť

Kategorie

MS hokej

Češi už znají svého soupeře pro čtvrtfinále. Čeká je USA

von 15. 5. 2018
Šest branek z finských hokejek rozhodlo o tom, že američtí hokejisté budou českými soupeři ve vyřazovacích bojích. Spojené státy jsou již tradičním soupeřem Čechů v této fázi turnaje. Naposledy se oba týmy potkaly právě ve čtvrtfinále na olympijském turnaji v Pchjongčchangu. Český výběr zdolal americké protějšky 3:2 po samostatných nájezdech. 

Aktualizováno: Krutý konec českého snu. Američané poslali sympatický tým domů po nájezdech

knp 19. 5. 2016
Reprezentace medaili z mistrovství světa nepřiveze. Tým po triumfu ve skupině vypadl hned na první překážce, když Američanům podlehl ve čtvrtfinále na nájezdy. Po 60 minutách i po prodloužení byl stav 1:1, obě trefy vítězů zařídil Auston Matthews, jeden z kandidátů na jedničku letošního draftu do NHL.

To bolelo! Hokejové bodyčeky ze kterých mrazí

red 18. 5. 2016
Při každém hokejovém "hitu" fanoušci trnou hrůzou, zda nedošlo k nějakému těžkému zranění. Podívejte se na tvrdé srážky na ledě, při kterých se tají dech.

Deset nejbrutálnějších hokejových bitek

red 17. 5. 2016
Hrát fair play, dodržovat pravidla a sportovní chování by mělo být samozřejmostí u každého sportu bez ohledu na to, zda hrajeme okresní přebor nebo světový šampionát. Existuje však mnoho sportovců, kteří mají problém udržet nervy na úzdě a pro ránu nejdou daleko. Nejvíce "bojovníků" je bezesporu mezi hokejisty. Připomeňme si ty nejpamátnější hokejové bitky.

Aktualizováno: Dárky pro kouče Vůjtka k 69. narozeninám: skalp Švýcarů a triumf ve skupině

knp 17. 5. 2016
Čeští hokejisté uzavřeli své vystoupení v první fázi mistrovství světa těsným vítězstvím nad Švýcary 5:4, které znamená nejen jejich celkový triumf ve skupině A, ale také setrvání v Moskvě. Splnili tak obě přání trenéra Vladimíra Vůjtka, jenž dnes shodou okolností slaví 69. narozeniny. Ve čtvrtfinále Češi narazí na tým USA, jemuž v souběžně hraném duelu stačila k postupu i prohra se Slovenskem v prodloužení.

Čtyři nejlepší současní hokejisté, kteří nikdy nehráli v NHL

red 15. 5. 2016
Krom účasti v národním týmu, platí hra v NHL už roky za nejvyšší poctu, jaké se tuzemskému hokejistovi může dostat. Ne každý však touží - nebo má takové štěstí - aby na pomyslném hokejovém Olympu stanul po boku Jaromíra Jágra nebo Davida Krejčího. Čtěte výběr těch nejlepších, kteří zůstávají v Evropě.

Aktualizováno: Furch s Dány po 163 minutách na MS kapituloval. A Češi poprvé na turnaji prohráli!

knp 15. 5. 2016
Obdivuhodný příběh skončil. Dominik Furch dnes v české brance poprvé na mistrovství světa inkasoval. Šestadvacetiletý gólman Omsku se na turnaji představil potřetí a dlouho přidával další minuty ke své předešlé 2 hodiny hry trvající neprůstřelnosti. Po výhrách proti Rusku (3:0) a Norsku (7:0) jej však po 163 minutách hry překonal Dán Madsen a vyrovnal ve 3. třetině na 1:1. V rozhodujících nájezdech pak Furch nechytil ani jeden a Češi s Dány podruhé za sebou na MS prohráli na penalty. Je to první porážka Vůjtkova výběru na turnaji.

Který český hokejista má nejvíc sexy přítelkyni? Posuďte sami

red 15. 5. 2016
Jejich partneři na ruském ledě bojují o velký úspěch na Mistrovství světa, ony zatím většinou fandí doma u televize. Přítelkyně a manželky českých hokejistů by ale v poslední fázi turnaje mohly přijet své druhy podpořit přímo do Moskvy - kdo by v takovém případě mohl přijet?

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,320
USD 23,390 23,570
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma