Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Kontroverzní golfová princezna: Na internetu kraluje, ale při profesionálním debutu vyhořela

Kontroverzní golfová princezna: Na internetu kraluje, ale při profesionálním debutu vyhořela
Paige Spiranac | zdroj: Paige Spiranac - Facebook

Američanka Paige Spiranacová se před několika dny zúčastnila svého prvního profesionálního golfového turnaje v Dubaji (Spojené arabské emiráty). Chtěla tak zatnout tipec všem svým kritikům, podle kterých je její popularita založena pouze na vnějším vzhledu, a nikoliv na sportovních schopnostech. Spiranacové se však odvetný úder příliš nevydařil.

Spiranacová se v posledních měsících stala internetovou senzací. Jen její profil na Instagramu sleduje bezmála 600 tisíc lidí, což je mnohonásobně větší číslo, než jakým se můžou pochlubit nejlepší golfistky současnosti.

Jenže když došlo na přímou sportovní konfrontaci, mladá Američanka se musela smířit s hořkou porážkou. Na turnaji v Dubai obsadila až 101. místo, tedy šesté od konce.

Rodačku z městečka Monument ve státě Colorado, která vyhrála několik amatérských trofejí, dohnaly špatné výkony až k slzám a pochybnostem nad budoucností její kariéry.

„Musím všechno pořádně promyslet a rozhodnout se, jestli se mám i nadále věnovat golfu, nebo zda bude lepší zaměřit se na něco jiného. Dám si na nějaký čas pauzu od sociálních sítí, abych mohla přehodnotit svůj život,“ uvedla Spiranacová.

Zdroje:
nydailynews.com

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,280
USD 23,320 23,500
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma