Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -1°C Slabý déšť

Juventus zachránil v závěru remízu s AC Milán

Juventus zachránil v závěru remízu s AC Milán
Juventus forward Alessandro Matri, right, celebrates with his teammates after scoring during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Feb.25, 2012. Alessandro Matri's late goal prevented Juventus from slipping to its first defeat of the season as it snatched a 1-1 draw at Serie A leader AC Milan in a thrilling top-of-the-table clash on Saturday. (AP Photo/Luca Bruno) | zdroj: tisková zpráva

Fotbalisté Juventusu zachránili ve šlágru italské ligy na hřišti vedoucího AC Milán remízu 1:1 díky Matriho brance z 83. minuty a i v 25. kole uhájili neporazitelnost. Turínský tým dál ztrácí na čelo jeden bod, ale má zápas k dobru.

Zápas ovlivnila situace z 25. minuty, kdy domácí vstřelili druhý gól, který však nebyl uznán, přestože Muntariho hlavičku vyrazil gólman Gianluigi Buffon evidentně až z prostoru za brankovou čárou. Hráči úřadujícího mistra se dostali na San Siru do vedení už po čtvrthodině. Obránce Juventusu Leonardo Bonucci nejprve špatně rozehrál a pak ještě tečoval Nocerinovu střelu do vlastní branky. Neuznaný gól "Rossoneri" ale rozhodil a po změně stran se zlepšili hosté. V závěru srovnal razantním volejem střídající Matri a připsal si desátý gól v sezoně. Minutu před koncem pak dostal červenou kartu záložník "Staré dámy" Arturo Vidal za tvrdý faul na domácího Marka Bommela, ale Milánští krátkou početní výhodu v posledních minutách nezužitkovali.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma