Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Hřebík jednal s vedením Sparty, do níž má brzy nastoupit

Hřebík jednal s vedením Sparty, do níž má brzy nastoupit
Přílet fotbaliové reprezentace České republiky do 19 let z ME v Rumunsku se uskutečnil 2. srpna 2011 na Ruzyňské letiště v Praze. Na snímku trenér reprezentace Jaroslav Hřebík. JIŘÍ RUBEŠ / MEDIAFAX | zdroj: tisková zpráva

Vedení fotbalové Sparty údajně absolvovalo další kolo jednání s Jaroslavem Hřebíkem, který by se podle všeho měl na začátku příštího týdne ujmout uvolněné pozice generálního sportovního manažera po Jozefu Chovancovi. Letenský klub se k tomu nechtěl vyjadřovat. Tiskový mluvčí Ondřej Kasík řekl, že nový realizační tým bude představen oficiálně na začátku příštího týdne.

Jisté je, že na Letné finišují jednání o tom, kdo obsadí uvolněné posty v realizačním týmu, který po podzimní sezoně rozpustil šéf Sparty Daniel Křetínský. "O složení nového realizačního týmu dál intenzivně jednáme. Jeho členy nebudeme sparťanským fanouškům a veřejnosti představovat jednotlivě, ale počátkem příštího týdne jako celek," uvedl Kasík. Jasno už je o nové podobě představenstva Sparty, do kterého byli na středeční valné hromadě zvoleni Jakub Otava a Lukáš Přibyl, z nějž se stal podle očekávání místopředseda. Personální ředitel Sparty Otava je nově členem představenstva. V něm jsou dále Křetínský (předseda), Dušan Svoboda, Jakub Hlavica (místopředsedové) a Michal Viktorin (člen). Sparta chystá na pondělí, či úterý mimořádnou tiskovou konferenci, kde změny ohlásí. O nástupu Hřebíka, který Spartu už dvakrát vedl jako hlavní kouč, do pozice generálního sportovního manažera už takřka není pochyb. Prvním trenérem by měl dál být Martin Hašek, který ve funkci působil i za Chovance. Sparta je prý také těsně před dohodou se svojí někdejší oporou Miroslavem Barankem, který má být novým manažerem a vedoucím týmu. Zatím není jasné, kdo bude asistentem trenéra a trenérem brankářů. V prvním případě se hovoří o Václavu Jílkovi, který s Hřebíkem spolupracoval u reprezentační devatenáctky, ale nyní povýšil do role asistenta Petra Uličného v Olomouci. O brankáře by se měl starat dosavadní trenér Jan Stejskal, či Petr Kouba.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,590 23,770
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma