Dnes je čtvrtek 18. dubna 2024., Svátek má Valérie
Počasí dnes 1°C Oblačno

Doprovodný program XCUPU 2011

Doprovodný program XCUPU 2011
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

XCUP - Český Pohár Freestyle BMX nebude zdaleka jenom o závodění, pro závodníky, fanoušky a samozřejmě i pro návštevníky je připraven luxusní doprovodný program. Určitě checkuj co všechno tě v pražských Modřanech čeká.

TISCALI.CZ / DOKLUBU.CZ zóna přinese další překvapení a to soutěž v dovednosti na kolech BMX. Na speciální dráze si budete moci zasoutěžit o věcné ceny a ukázat, že i vy máte na to, co předvádí jezdci v bikeparku! Rozdat si to můžete navíc se svým kamarádem/kamarádkou a dokázat, že vy jste ten lepší. Takže do toho!

Červený stan CANON “show room” vám ohlásí zónu, kde se na vytištěných fotografiích bude moci najít každý rider nebo divák, který zaujme našeho fotografa. To vše na technice CANON, kterou si můžete na místě prohlédnout a vyzkoušet. Zajímavá bude také akce CANON při které se diváci můžou vyfotit na kole AGANG před pozadím simulující plnou arénu stojících fanoušků!

Chybět nebude samozřejmě ani VEHICLE FAMILY STAGE, která vám nabídne prostor k odpočinku a také nabídne možnost zaregistrovat se do projektu VEHICLE FAMILY, díky kterému můžete získat řadu výhod a zároveň se stát součástí VHCL rodiny.

Doprovodným programem na sobotní večer je plánovaná Jägermeister XCUP PIXMA after party, která nabídne ledově namražený Jägermeister za akční cenu a hudební doprovod Djů Akvamena a Adamose. Canon si na vás připravil také hodně zajímavý doprovodný program, nechte se překvapit! No a nakonec ještě soutěž s L.A. Fuel, ale to už prozrazujeme moc…To vše v prostorách Zanzi baru v Lázeňské 6 na Praze 1, hned v těsné blízkosti Karlova mostu. Party bude jak jinak, než do rána!

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma