Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 15°C Občasný déšť

Cristiano Ronaldo: Mít tašku plnou peněz, vsadil bych si na Portugalsko a Španělsko

Cristiano Ronaldo: Mít tašku plnou peněz, vsadil bych si na Portugalsko a Španělsko
zdroj: tisková zpráva

Útočník Realu Madrid Christiano Ronaldo věří, že Španělé mohou Euro znovu vyhrát, ale také říká, že těmi, kdo jim mohou titul vzít, jsou Portugalci.

Podle internetových stránek goal.com se Ronaldo domnívá, že uřadující evropský mistr Španělsko má i přes absenci některých klíčových hráčů stále dostatečně jakostní mužstvo na vítězství a nechal se slyšet, že tréner Vincente del Bosque by mohl sestavit dokonce dva týmy aspirující na evropské prvenství.

"Kdybych měl tašku plnou peněz, vsadil bych si na Portugalsko a Španělsko. Nechci být pokrytec. Velmi doufám v naše vítězství, ale hned po Portugalsku bych si vsadil na Španělsko," cituje útočníka deník Marca. "Španělsko je na EURU 2012 favoritem. Mají jeden z nejsilnějších týmů a mají velkou šanci na finále."

Podle Ronalda budou Španělům hodně chybět Carles Puyol a David Villa, ale jiní je dokážou dobře nahradit, protože základna týmu je obrovsky silná. Španělsko začíná turnaj zápasem proti Itálii 10. června, Portugalsko proti Německu už o den dřív.

- Sebastian Kantor

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,320
USD 23,390 23,570
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma