Dnes je úterý 16. dubna 2024., Svátek má Irena
Počasí dnes 11°C Skoro zataženo

Baroš zůstává, do hry jdou Limberský a Hübschman

Baroš zůstává, do hry jdou Limberský a Hübschman
Zleva Tomáš Rosický, Milan BaroÅ¡ a Tomáš Sivok na tréninku české fotbalové reprezentace v rámci fotbalového mistrovství Evropy 11. června v polské Vratislavi.---EURO 2012, soccer, Czech soccer team training ahead of the game against Greece in Wroclaw, Poland, June 11, 2012. From left: Tomas Rosicky, Milan Baros, Tomas Sivok. (CTK Photo/Katerina Sulova) | zdroj: tisková zpráva

Trenér české fotbalové reprezentace Michal Bílek udělal na dnešní utkání mistrovství Evropy s Řeckem dvě změny v sestavě oproti úvodnímu zápasu s Ruskem (1:4). Šanci dostanou David Limberský a Tomáš Hübschman, ze sestavy naopak vypadli Roman Hubník a Jan Rezek. Na hrotu útoku zůstane osamocený Milan Baroš.

Limberský na levé straně obrany nahradí Michala Kadlece, který se posunul do stoperské dvojice k Tomáši Sivokovi místo Hubníka. Hübschman pak bude plnit roli defenzivního záložníka místo Petra Jiráčka, který se posunul na pravé křídlo po Rezkovi. Stejnou změnu udělal trenér Bílek už v průběhu duelu s Ruskem. 

Zápas ve Vratislavi začne v 18:00. Případná porážka bude znamenat pro české reprezentanty konec postupových nadějí. 

Sestava českých fotbalistů na zápas s Řeckem: Čech - Gebre Selassie, Sivok, Kadlec, Limberský - Plašil, Hübschman - Jiráček, Rosický, Pilař - Baroš. 

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 16.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,370
USD 23,670 23,850
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma