Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Baroš nabíral formu, ale na měsíc ho přibrzdilo zranění třísla

Baroš nabíral formu, ale na měsíc ho přibrzdilo zranění třísla
V pražské Generalli areně se 7. října 2011 odehrálo kvalifikační utkání na ME 2012 skupiny I mezi ČR a Španělskem. Na snímku Milan Baroš. MILAN KAMMERMAYER / MEDIAFAX | zdroj: tisková zpráva

Český fotbalový reprezentant Milan Baroš má znovu zdravotní problémy. Útočník Galatasaraye si v poslední minutě sobotního utkání turecké ligy s Karabuksporem poranil tříslo a mimo hru může být až měsíc. Informoval o tom turecký tisk.

Zranění přišlo pro Baroše v nejméně vhodný čas. Dostával se totiž do skvělé formy. Proti Karabuksporu se trefil ve třetím zápase po sobě, navíc si připsal další dvě asistence. httpv://www.youtube.com/watch?v=XIqEVWe3VYs Touto dobou před rokem měl rovněž vážnější zdravotní problémy, když byl mimo hru dva měsíce. V říjnu a listopadu pak kvůli menším zdravotním komplikacím přišel o čtyři zápasy. Pokud se splní předpověď lékařů Galatasaraye, měl by se Baroš vrátit do hry v první polovině února. Pak by stihl přípravné utkání české reprezentace s Irskem, které se bude hrát 29. února v Dublinu.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma