Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Barcelona si poradila se Sevillou a ztenčila náskok Realu Madrid

Barcelona si poradila se Sevillou a ztenčila náskok Realu Madrid
Barcelona's Lionel Messi (C) is congratulated by his team mates Pedro Rodriguez (R) and Andres Iniesta after scoring his second goal against Bayer Leverkusen during their Champions League last 16 second leg soccer match at Nou Camp stadium in Barcelona March 7, 2012. REUTERS/Albert Gea (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER) | zdroj: tisková zpráva

Fotbalisté Barcelony zdolali ve španělské lize Sevillu 2:0 a stáhli náskok prvního Realu na sedm bodů. Madridský tým má k dobru nedělní utkání s Málagou.

Barcelona v prvním měření sil se sevillským klubem v říjnu i kvůli neproměněné penaltě z nastavení remizovala 0:0, podobnou ztrátu ale na stadionu Ramóna Pizjuána nedopustila. Bezbrankový stav protrhl už v 18. minutě technickou střelou z přímého kopu záložník Xavi. Na konečných 2:0 zanedlouho upravil skóre svým typickým obloučkem Lionel Messi a vstřelil 31. branku v probíhajícím ročníku La ligy. Lídr střelecké tabulky Cristiano Ronaldo má na kontě o jeden úspěšný pokus víc. Naděje poslední Zaragozy na páté vítězství v sezoně trvaly jen dvě minuty. Hélder Postiga pozdním gólem v 86. minutě poslal Real do vedení, nicméně za hosty z Pamplony vzápětí odpověděl Roversio hlavičkou po rohovém kopu a zápas skončil 1:1. Vlastní gól Iňiga Martíneze ze San Sebastianu daroval Getafe vítězství 1:0. Madridský tým podruhé v řadě naplno bodoval a v tabulce je devátý.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma