Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Americký server předpovídá Čechům vítězství nad Rusy i v celé skupině

Americký server předpovídá Čechům vítězství nad Rusy i v celé skupině
Image: 0104377075, License: Rights managed, Spain's Carles Puyol (R) and Czech Daniel Kolar fight for the ball during the group I of Euro 2012 qualifying round football match between Czech Republic and Spain at the Generali Arena in Prague, on October 7, 2011., Place: CZECH REPUBLIC, Model Release: No or not aplicable, Credit line: Profimedia.cz, AFP | zdroj: Profimedia

Americký server Bleacher Report uvádí článek fotografii Daniela Koláře a pasuje české mužstvo do role favoritů skupiny A. Předpovídá jim vítězství v prvním zápase a také postup do vyřazovacích bojů z prvního místa.

Hypotéza se zakládá na tom, že největší favorité skupiny A Rusové svou roli neustojí, nebudou hrát v prvním utkání svůj nejlepší fotbal a českému mužstvu podlehnou. Tím Čechům podle serveru také darují celou skupinu.

Internetový magazín Bleacher Report našim zároveň doporučuje, jakou mají zvolit proti Rusům taktiku. Upozorňuje na individuální schopnosti ruských hráčů a radí českému mužstvu těsnou, fyzickou hru jeden na jednoho. Díky tomu prý začnou být Rusové frustrovaní.

Předpověď dále vyzdvihuje klíčovou roli Michala Kadlece - podle Bleacher Report je našim nejvšestranějším hráčem, jenž dokáže účinně přihrávat a když je potřeba, klidně dá gól. V obraně je zase velmi technicky zdatný a v těžkých chvílích může mužstvu pomoct.

- Sebastian Kantor

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,250
USD 23,520 23,620
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma