Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 7°C Oblačno

Alpine Pro uvádí na trh novou bundu a kolekci Sudové

Alpine Pro uvádí na trh novou bundu a kolekci Sudové
zdroj: tisková zpráva

Letošní kolekce značky Alpine Pro na podzim a zimu představuje širokou škálu produktů s příznivým poměrem mezi cenou, kvalitou a zajímavým designem. Dlouho očekávanou novinkou jsou bundy s membránou PTX NanomaxTM a také lyžařské oblečení, na jehož návrhu se podílela akrobatická lyžařka Nikola Sudová

Aktuální kolekce Alpine Pro nabízí zákazníkům celou řadu osvědčených produktů v novém zpracování. Všechny, kdo si oblíbili oblečení ze zatepleného softshellu, uvítají rozšířenou nabídku modelů, barevných kombinací a velikostí.

Populární česká outdoorová značka ovšem vsadila i na další osvědčené materiály. Bambus a v Čechách vyráběné Thermocool a Polartec tvoří základy spodních vrstev. Populární „beránek“ Supratherm a výborně prodyšný i teplo izolující Prostretch se nejčastěji objevují v druhých vrstvách. V třetích vrstvách mají zákazníci na výběr mezi cenově nejpřijatelnějšími bundami se zátěrem Aquacore i klasickými membránovými bundami. Ti opravdu nároční pak ocení dlouho očekávanou novinku – bundy s membránou PTX NanomaxTM.

Revoluční membránovou nanotechnologii navrhla společnost Alpine Pro pro pohodlí fanoušků vrcholových outdoorových aktivit. Tento materiál spolehlivě ochrání před extrémními teplotami, ostrým větrem, prachem, deštěm i sněhem. Membrána Nanomax má ultra vysoký odpor proti hydrostatickému tlaku, vysokou propustnost vodní páry a vynikající prodyšnost. Bundy s touto technologií mají také výjimečně dlouhou životnost.

„Při svém sportování používám kvalitní funkční oblečení. Díky němu si pak můžu užít víc zážitky a emoce. Na horách a na kole nevíte, jaké počasí vás překvapí. Říká se, že není špatného počasí, ale špatně oblečených cyklistů… Pro mě je Nanomax cesta k zážitkům!“ říká dvojnásobný mistr světa, mistr Evropy a několikanásobný mistr republiky v biketrialu Josef Dressler.

V zimní kolekci Alpine Pro samozřejmě nechybí oblečení na lyže. Nabízí jak funkční produkty na standardní lyžování, tak tzv. free ski řadu pro zákazníky, kteří mají rádi při pohybu volnější střih. Právě na navrhování free ski kolekce se podílela naše lyžařská hvězda Nikola Sudová.

„Na svoje profesionální sportovní aktivity potřebují oblečení, které je kvalitní, funkční a zároveň pohodlné. Jsem ráda, že můžu svoje zkušenosti s oblečením předávat díky Alpine Pro dál. V téhle spolupráci jsem sehrála roli konzultanta především ve volbě vhodných střihů, ale i designu. Přesně tyto barvy mám ráda a myslím si, že v nich bude každý fanda zimních sportů naprosto šik,“ vysvětluje majitelka stříbrné a bronzové medaile z mistrovství světa.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,320
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma