Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Slavní Češi v rouškách. Poznáte, kdo je kdo?

Slavní Češi v rouškách. Poznáte, kdo je kdo?
Poznáte je? | zdroj: Repro Instagram a Facebook

Roušky se během několika málo dnů staly nedílnou součástí života většiny Čechů - včetně tuzemských celebrit. Jak jim to v nich sluší? A dokážete vůbec poznat, které osobnosti se na fotkách pod rouškou schovávají?

Kvůli koronavirové pandemii jsou momentálně roušky a respirátory povinnou výbavou každého Čecha, který chce vyjít z domu. Od půlnoci ze středy na čtvrtek navíc máme nařízeno vycházet ven pouze se zakrytými ústy a nosem. 

Země se však potýká s krizovým nedostatkem klasických ochranných pomůcek, proto museli vzít lidé věc do svých rukou. 

V ulicích tak můžeme vidět nejrůznější variace ochranných pomůcek a sociální sítě jsou posledních několik dní plné selfíček a dalších fotek v rouškách.

Ochranné pomůcky tak mají nakročeno k tomu stát se pro nás běžným módním doplňkem, který tu vydrží i po odeznění viru. Ostatně někomu mohou opravdu slušet. 

Celá situace se pochopitelně dotkla i světa celebrit, které rovněž ve velkém zaplňují své facebookové a instagramové účty množstvím fotek s různými druhy roušek a respirátorů - často s doporučením všem spoluobčanům, aby si co nejdříve obstarali vlastní ochranu.

Některé osobnosti se pouští i do hromadné výroby ochranných pomůcek a na šicím stroji vyrábí roušky nejen pro své blízké. 

Které celebrity mají podomácku vyrobené roušky, a které klasické z obchodu? Komu ochranné pomůcky opravdu sluší? A zvládnete poznat všechny osobnosti ukryté pod rouškou? Nahlédněte do naší galerie! 

Zdroje:
Vlastní