Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Zažijte Mariánské Lázně na míru

Zažijte Mariánské Lázně na míru
Mariánské lázně | zdroj: Mediafax

Dopřejte si podzimní relaxaci v Mariánských Lázních s novou internetovou službou, která vám ušije dámský, wellness, romantický nebo golfový pobyt.

V Mariánských Lázních vznikla unikátní služba, která vám ušije pobyt přímo na míru. Stalo se vám někdy, že jste přijeli do města díky slevovým portálům a nakonec jste zjistili, že hotel ve městě vůbec není? Nebo že nesplňuje vaše očekávání? S novou lokální službou Hotely Mariánské Lázně na těchto stránkách se vám toto stát nemůže.  

Zařiďte si pobyt na míru! 

Zcela podle požadavků klienta připraví tým zkušených operátorek pobyt přesně na míru. Chcete na pokoji vířivku? Nebo pro vaši milou kytici růží? Nestíháte a vyhovoval by vám pobyt jen na 1 noc, ale s pozdějším odjezdem? Operátorky vám vše rády zajistí tak, abyste se mohli věnovat tomu hlavnímu – relaxaci. Služba je pro návštěvníky poskytována zcela zdarma, takže neplatíte nic navíc. Pobyt se následně platí přímo ve vybraném hotelu. Pro lepší orientaci klientů jsou pobyty rozděleny do několika základních kategorií - pobyty dámské, wellness, romantické, golfové a zimní. 

Interiér.
Interiér.

A proč se vydat na podzim za odpočinkem právě do Mariánských Lázní? Jednak na vás dýchne romantika a historie tohoto slavného lázeňského města. Hotely jsou přizpůsobeny jak wellness a léčebným pobytům, tak třeba i specializovaným golfovým požadavkům. Město je obklopeno lesy, pobyt má tedy velice ozdravný účinek na tělo i duši. Můžete podstoupit i takzvané minerální koupele, které snižují krevní tlak, podporují prokrvení celého těla a v neposlední řadě podporují činnost srdce a ledvin.

Odpočinek.
Odpočinek.

Mariánské Lázně se pyšní nejstarším golfovým hřištěm na našem území. Bylo uvedeno do provozu v roce 1905 za účasti britského krále Edwarda VII., který si toto lázeňské město velice oblíbil a místo navštívil dokonce desetkrát. 18 jamkové golfové hřiště v Mariánských Lázních se také jako jediné ve Střední Evropě může pyšnit přívlastkem Royal Golf Club, který mu v roce 2003 udělila samotná britská Královna Alžběta II. Royal Golf Club Mariánské Lázně je situovaný ve velice klidné části města obklopené jehličnatými lesy a v okolí se nachází hned několik prestižních hotelů. Vyrazit na hřiště si může dovolit kdokoliv. Ať už amatér, nebo profesionál. Pro méně zkušené je dostupný i golfový instruktor, který vám vše vysvětlí a předvede.

O Mariánských Lázních

Mariánské Lázně leží uprostřed překrásné a neporušené přírody chráněné krajinné oblasti Slavkovský les. Díky svému čistému prostředí mají statut tzv. klimatických lázní, tedy už jen pobyt na zdejším vzduchu je zdraví prospěšný. Léčivé účinky zdejší vody jsou známy odjakživa a používají se jak ke kúrám pitným, tak koupelovým. Nalézá se tu na 100 studených pramenů s obsahem oxidu uhličitého a minerálních solí. Město Mariánské Lázně je známé svými rozsáhlými lázeňskými parky, unikátní je i zdejší kolonáda z 80. let 19. století. Je zde jedno z nejstarších evropských golfových hřišť a další sportovní areály, kde je možné strávit aktivní chvíle. Na své si přijdou i milovníci kultury, například v rámci každoročního Chopinova hudebního festivalu.

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma