Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 8°C Polojasno

Vyrazte na prodloužený víkend na last minute s exkluzivní slevou!

Vyrazte na prodloužený víkend na last minute s exkluzivní slevou!
zdroj: tisková zpráva

Státní svátek na počest slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje letos připadá na pátek, a tak se přímo nabízí vyrazit na celý prodloužený víkend do přírody, lázní či za poznáním. Dle statistik portálu Pepa.cz, který se zaměřuje na slevy na pobyty, bývá největší zájem o dovolené právě 27. týden v roce, kdy se slaví hned dva státní svátky. Pepa.cz pro vás i letos připravil několik zajímavých nabídek!

Vyrazit můžete do lázní i na hory

Cítíte-li se po prvním pracovním pololetí unaveně, téměř všechna naše lázeňská střediska pro vás připravila víkendové pobyty, které vás zaručeně postaví znovu na nohy. S Pepa.cz můžete vyrazit se slevou třeba do Luhačovic. Čím dál více Čechů tráví letní dovolené také na českých horách. Naším tipem je malebné České Švýcarsko se všemi jeho krásami. Vyrazit můžete o víkendu třeba do romantického luxusního hotelu Lužan, a to s více než 60% slevou!

Objevte krásy Vysokých Tater

Pokud byste na prodloužený víkend raději vyrazili někam dál, můžeme doporučit sousední Slovensko a nádherné Vysoké Tatry. Pepa.cz nabízí zajímavou slevu na pobyt v nově zbudovaných komfortních apartmánech Lomnica ve Velké Lomnici. Kousek to budete mít do Popradu, Kežmarku i slavné Tatranské Lomnice, výchozího bodu nejkrásnějších vysokohorských túr. V akční ceně je zahrnuta i tzv. Tatra card, opravňující své držitele k čerpání různých slev, především v restauracích.

Náš tip! Na víkend zámeckými pány

Chcete-li si dopřát opravdovou romantiku a užít krásné procházky po křivoklátských lesích, vyberte si prodloužený víkend v Chateau Zbiroh. Ubytováni budete přímo v prostorách zámku, kde Alfons Mucha nakreslil svou slavnou Slovanskou epopej. Prohlídka zámku, kde pobýval i Rudolf II., Karel IV. nebo Ema Destinová, je v ceně pobytu. Hotel byl navržen na prestižní cenu Czech hotel Awards v roce 2012 a jeho hoteliér, pan Jaroslav Pácha, získal za vedení zámeckého hotelu cenu Hoteliér roku 2010.

Zbiroh zdroj: tisková zpráva

Dobová krčma U Rudolfovy kratochvíle

Věhlas hotelu šíří také místní unikátní dobová krčma. Jako mávnutím kouzelného proutku se přenesete do středověku, a to včetně dobového nádobí. Kulinářský um tu však dobu nezaspal a vynikající šéfkuchař Robert Šarmír je připraven polechtat vaše chuťové pohárky jak stálým, tak i tematickým menu. V létě budou na pořadu dne slovenské speciality, na podzim potom můžete „okoštovat“ tradiční zvěřinové speciality nebo svatomartinskou husu.

Pokud stále váháte, kam nakonec vyrazíte, podívejte se na kompletní nabídku slev na pobyty pro nejen pro nadcházející víkend. S Pepa.cz můžete výhodně vyrazit i k moři nebo za poznáním.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,290
USD 23,410 23,590
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma