Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 8°C Slabý déšť

Turistická sezóna začiná /na Křivoklátě/

Turistická sezóna začiná /na Křivoklátě/
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Státní agentura CzechTourism podpoří letošní zahájení turistické sezóny speciální propagací. Její součástí je i organizace vlastní akce agentury na hradě Křivoklát, která proběhne v sobotu 2. dubna. Cílem všech aktivit je upozornit veřejnost na start sezóny roku 2011 a s tím připomenout i možnosti, jak trávit aktivně volný čas ve vlasti.

 

Na  křivoklátském hradě  bude  od 10 do 16 hodin připraven celodenní zábavní program pro veřejnost. Lidé si budou moci poslechnout hudební vystoupení a především si sami vyzkoušet řadu zábavných aktivit.

Přijďte a bavte se!

Půjde například o střelbu z luku, školu karikatur, ražbu mincí, chůzi po laně, žonglování, pétanque nebo svezení v automobilových veteránech.

Na nádvoří hradu bude mj. i stánek agentury CzechTourismu s portálem Kudy z nudy, kde budou návštěvníkům k dispozici tipy na výlety a dovolené po celém Česku.

Rovněž zde bude možnost zúčastnit se řady soutěží a vyhrát některou ze zajímavých cen s tématikou cestování.

K dopravě na hrad budou moci zájemci využít i speciální historické autobusy, které budou během soboty vyjíždět z autobusového nádraží v Berouně a Rakovníku v 10, 12 a 14 hodin – jízda autobusem i vstup na akci je zdarma!

 

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma