Dnes je úterý 23. dubna 2024., Svátek má Vojtěch
Počasí dnes 7°C Skoro zataženo

Tři nejlepší festivaly s MyFerryLink

Tři nejlepší festivaly s MyFerryLink
Festival | zdroj: My Ferry Link

Provozovatel trajektů mezi Doverem a Calais, MyFerryLink, vám předkládá návrh vyrazit na tři skvělé hudební festivaly v severní Evropě. Události se hromadí a je čas rezervovat si své vstupenky na některé z nejžhavějších hudebních festivalů v Evropě, které proběhnou letos v létě. Umožníme vám kradmo nahlédnout do zákulisí tří nejlepších události letošního července. 

Eurockeennes Festival v Belfortu: 4. - 7. července

U příležitosti jeho 25. výročí popisují pořadatelé Eurockeennes Festival tuto událost jako francouzské Glastonbury. Tento festival se koná na malebném poloostrově Malsaucy, 10 km od Belfortu ve východní Francii a jeho cílem je nabídnout zábavu každému divákovi. Příklady potvrzených účastníků tohoto festivalu jsou Blur, Jamiroquai a the Smashing Pumpkins. Zažijete také vystoupení velkého počtu nových talentů. Celodenní vstupenka stojí €45 a 4denní otevřená vstupenka pouhých €129, což zahrnuje bezplatný přístup do kempu a převoz autobusem na místo konání zdarma. Poblíž kempu je velké parkoviště a pokud budete chtít, můžete si pronajmout dokonce i teepee. 

Arras Main Square Festival: 5. -7. července

Prvotřídní hudební skupiny se představí na unikátním místě, které je součástí světového dědictví Unesco. Festival Arras Main Square Festival byste tedy určitě neměli zmeškat. Mezi letošní účastníky patří Sting, Mike and the Mechanics, Stereophonics, 30 Seconds to Mars, Green Day a mnozí další. Koncerty se konají v arraské Citadele, která je součástí světového dědictví Unesco v srdci 40hektarového parku jen hodinu jízdy od Calais. Celodenní vstupenka stojí €49 a otevřená vstupenka pouhých €115. Prostřednictvím webových stránek festivalu si můžete rezervovat i místo v kempu.

Ghent Jazz Festival: 11. - 21. července

Největší jazzový festival v Belgii, Ghent Jazz Festival představuje skvělý výběr muzikantů nejvyššího kalibru. V letošním roce se festivalu mezi jinými zúčastní Elvis Costello & The Imposters, Bobby Womack, Jamie Cullum, DeeDee Bridgewater, Ramsey Lewis, Diana Krall a Kurt Elling. Koncerty se konají v hudebním centru De Bijloke, které se nachází v srdci Ghentu nedaleko historického centra města. Hlavní koncertní hala bývala kdysi středověkou nemocnicí a má výbornou atmosféru. Vstupenky stojí od €37 nebo si můžete objednat 8denní otevřenou festivalovou vstupenku za €240.

MyFerryLink provozuje 16 plaveb mezi Doverem a Calais denně. Trvalé ceny začínají na £29 za každou cestu pro automobil s až devíti pasažéry a na £25 za zpáteční denní jízdenku. 

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 23.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,160 25,280
USD 23,520 23,700
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma