Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Světový den paelly - 20. září

Světový den paelly - 20. září
zdroj: tisková zpráva

Vůně a chutě Španělska je možné si užívat tento týden a hlavně pak 20. září při akci, která bude oslavovat španělské tradiční jídlo - paellu. Datum není vybráno náhodně na měsíc září, protože se shoduje se sklizní hlavní složky - rýže. Centrem oslav ve Valencii se stane náměstí Plaza del Ayuntamiento. Po celý den zde budou probíhat kuchařská show, ochutnávky mnoha druhů paelly a další akce.

Můžete se inspirovat, jak se taková správná paella připravuje. Podívejte se na přímý přenos soutěžního klání osmi nejlepších kuchařů světa, které se bude přenášet online na www.worldpaelladay.org přímo z Valencie od 10:30 h, právě 20. září. Čeká vás pravý paella šampionát. Diváci svým hlasováním rozhodnou, který kuchař získá pohár PAELLA CUP.

Udělejte si Španělsko doma a oslavte s námi Světový den paelly. V Praze najdete řadu restaurací, které ke Světovému dni paelly připraví toto jídlo jako jednohubku, branch nebo jako hlavní jídlo. Na Světový den valencijské paelly vás zvou pražské restaurace Gran Fierro, El Centro, Tapas, Bar Miró, Wine bar, La Chinata, Tapas bar Miró, El Camino a restaurace Barrande v Berouně.

Aktuální informace najdete na Facebookové události WorldPaellaDay 2020 - Praha.

world-paella-day-praha zdroj: tisková zpráva

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma