Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 6°C Slabý déšť

Soutěžte s letenky.tiscali.cz (Pelikan.cz) o dvě letenky do New Yorku

Soutěžte s letenky.tiscali.cz (Pelikan.cz) o dvě letenky do New Yorku
zdroj: tisková zpráva

Chtěli byste se podívat do New Yorku? Spolu s Tiscali.cz se váš sen může vyplnit. Při příležitosti spuštění nového serveru letenky.tiscali.cz vám přinášíme skvělou hru s lákavou výhrou – dvěma zpátečními letenkami do New Yorku.

New York neboli Big Apple, světoznámé centrum obchodu, dějiště mnoha amerických filmů či seriálů, si můžete zažít na vlastní kůži i vy – jak jinak, než se svými přístroji Apple. Stáhněte si do svého iPhonu, iPadu či iPodu zábavnou hru Pelikan Jump (www.pelikan.cz) a nasbírejte co nejvíce bodů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Kdy, kde, jak?

Hra probíhá celý rok, od 27. 7. 2011 do 27. 7. 2012, takže máte spousty času na to, dostat se do první desítky hráčů. Za rok, 24. července 2012, osloví Tiscali deset hráčů s nejvyšším skóre. Ti budou pozváni do velkého finále, které se bude konat na bratislavském letišti. Ten hráč, který v 15minutovém finále nahraje nejvíce bodů, poletí rovnou z letiště až do New Yorku. Neváhejte a začněte hrát už dnes, protože každý bod se počítá!

Stáhněte si Pelikána

Aplikaci Pelikan Jump do svého iPhonu/iPadu/iPodu můžete stáhnout zcela zdarma přímo na appstore či použitím QR kódu. Hra se ovládá pouhým nakláněním vašeho přístroje a postará se vám o velmi zábavnou kratochvíli. A s každým získaným bodem jste blíž výletu do New Yorku!

QR kód Pelikan Jump

Soutěž probíhá od 27. 7. 2011 do 27. 7. 2012. Kterýkoli uchazeč, u něhož bude podezření z nekalých praktik, bude ze hry okamžitě vyloučen.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,560 23,740
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma