Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Půjčka ihned je pomoc vhodná pro překlenutí aktuální finanční tísně

Půjčka ihned je pomoc vhodná pro překlenutí aktuální finanční tísně
zdroj: tisková zpráva

Nečekané výdaje nás z času na čas dostanou do finanční tísně, kterou musíme skutečně obratem vyřešit. Lepším řešením, než volat rodině a známým, je tzv. půjčka ihned. Nabízí ji Cool Credit. Bez problémů můžete mít peníze na účtu do 10 minut od chvíle, kdy o půjčku online zažádáte.

Na půjčky ihned se dnes již rozhodně není třeba dívat s despektem. Na trhu zůstaly pouze seriózní nebankovní společnosti. (I rychlá půjčka Cool Credit je licencována Českou národní bankou.) Právě ty totiž umí tyto produkty skutečně nabízet. Klasická banka vám půjčku do několika minut, navíc bez toho, abyste navštívili pobočku, rozhodně neposkytne. Už vůbec ne tehdy, když nejste jejím klientem.

Nečekané výdaje umí nepříjemně zaskočit

Porouchané auto, bez kterého se nedokážete dostat do práce. Smutná událost v rodině spojená s pohřbem. Nefunkční domácí spotřebič. Problémy třeba se zuby, kdy je nutná investice do ošetření či do korunky. Nic z toho se nedá odložit a vy máte do výplaty ještě daleko. Tehdy se hodí rychlá půjčka.

Jak půjčka ihned od CoolCredit funguje?

Připravte si potřebné doklady a online o půjčku zažádejte. Rychlá půjčka je skutečně velice rychlou. Mnohdy máte peníze na účtu již do 10 minut. Podmínkou je samozřejmě, že máte účet ve stejné bance.

Pokud byste třeba v pracovní den zažádali o rychlou půjčku Cool Credit, zhruba do minuty jste schopni podepsat online smlouvu. Další 4 minuty dohromady vám nejspíš potrvá zaslání kopie OP a výpisu z účtu. Do pěti minut je vaše půjčka vyhodnocena, a pokud je schválená, peníze putují k vám.

Rychlé překlenutí aktuální finanční tísně – a klidně i opakovaně

Podobné půjčky mají sloužit k rychlému překlenutí finančního nedostatku. Na to jsou i parametricky stavěné. Není pak ale ničím výjimečným, že klienti díky spokojenosti s touto půjčkou sáhnou po rychlé půjčce opakovaně. Tento typ půjčky samozřejmě nelze považovat za vhodný k tomu, abyste jej využívali každý měsíc jako „pravidelnou“ půjčku do výplaty. Ale v nouzi, jednou či dvakrát ročně, proč ne?

Stálí klienti navíc od Cool Credit získávají zajímavé bonusy a výhody. Zejména v nižších úrocích, ale i v možnosti půjčit si více. Na poprvé si máte možnost půjčit 5000 Kč, při opakované půjčce až 20 000 Kč. Tato částka platí od 5. půjčky. 10 000 Kč si lze půjčit již od druhé a 15 000 Kč od čtvrté. Nezapomínejte, že jde ale o mikropůjčku s krátkou dobou splatnosti.

Co když mám finanční škraloup?

Cool Credit ze zákona zjišťuje, zdali jste jako klient schopen půjčku splatit. Proto nahlíží do vašeho výpisu z účtu, do registru exekucí a do registru insolvencí. Neprověřuje však Centrální registr dlužníků, NRKI, BRKI ani SOLUS. Takže šanci získat rychlou půjčku máte i s drobným finančním problémem.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,200 25,320
USD 23,450 23,630
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma