Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Přijďte si prohlédnout Všechny barvy Nepálu!

Přijďte si prohlédnout Všechny barvy Nepálu!
zdroj: tisková zpráva

Do 27.4. můžete navštívit výstavu fotografií Black & White Nepal. Ta probíhá v rámci dobrovolnického projektu Všechny barvy Nepálu.

Pokud najdete ve svém programu volnou chvilku, a do Prahy to nemáte daleko, můžete zavítat do školícího a kulturního centra InGarden. Právě zde probíhá prodejní výstava fotografií s názvem Black & White Nepal.

Podpora vzdělání v Nepálu

Autoři fotografií Jaroslav Volšický a Jan Žalud veškerý výtěžek z prodeje věnují ve prospěch projektu, který navazuje na činost sdružení Namaste Nepál o.s. To pomohlo v Nepálu postavit už šest škol.

Pokud by jste chtěli Všechny barvy Nepálu podpořit, můžete zakoupit fotografie na místě a nebo navštívit e-shop na stránkách projektu a fotku si objednat zde. Samozřejmě můžete přispět i finančním darem.

Vstup zdarma!

Výstava je přístupná v pondělí 9:00 – 20:00 a v úterý až pátek 9:00 – 17:00 na adrese Nad Primaskou 45, Praha 10, Strašnice. A jestli nemáte peněz na zbyt, zajděte se na expozici jen podívat. I tak je zážitek vidět barevný Nepál černobíle. A vstupné se neplatí!

Více naleznete na StudentPoint.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,200 25,320
USD 23,450 23,630
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma