Dnes je čtvrtek 18. dubna 2024., Svátek má Valérie
Počasí dnes 8°C Dešťové přeháňky

Potřebujete rychle půjčit? SMS půjčka vám pomůže

Potřebujete rychle půjčit? SMS půjčka vám pomůže
zdroj: tisková zpráva

Dostat se do složité finanční situace není vůbec nic složitého a může se to stát velmi rychle. Spojí se pár nešťastných náhod s nečekanými výdaji a potřeba půjčit si je hned na světě. Naštěstí nejde v dnešní době o žádné komplikované vyřizování. Když víte, kam se obrátit, může být celý proces vyřízení úvěru velmi rychlý a jednoduchý. V článku najdete několik praktických tipů, které vám pomohou se získáním půjčky.

Jak si vybrat tu správnou půjčku?

Jste v situaci, kdy si potřebujete půjčit peníze. A co teď? Nezbývá nic jiného, než se pustit do výběru vhodné půjčky. Přes opravdu velké množství různých nabídek od všemožných poskytovatelů to nemusí být jednoduché. V první řadě si tedy určete, co jsou vaše priority. Chcete rychle sjednanou půjčku bez velkého papírování, nebo budete hledat co možná nejnižší úrokovou sazbu bez ohledu na proces sjednání? Ideální je většinou najít kompromis výhodné a zároveň pohodlně sjednatelné půjčky.
Při pátrání máte na výběr z několika postupů. Buď budete ručně procházet jednotlivé nabídky, nebo zvolíte přehledné zobrazení půjček na některém srovnávacím portálu. Na všech však nemusí být uvedeny úplně veškeré úvěry.

Spočítejte si výhodnou nabídku

Jakmile si vyberete několik favoritů, ze kterých chcete dále vybírat, připravte se na trochu počítání. Jedním z největších výdajů za půjčení peněz je zaplacení za úroky. Někteří poskytovatelé však požadují i poplatky za sjednání či vedení úvěru a podobně. Právě to je potřeba brát v úvahu při celkovém výpočtu, po kterém zjistíte, co se vám nakonec nejvíce vyplatí.

Pročtěte si podmínky

I přesto, že máte nyní spočítanou cenově výhodnou nabídku, zbývá ještě jeden krok před samotným vyplňováním žádosti o půjčku. Jde o další prověření věrohodnosti poskytovatele a důkladné prostudování podmínek pro čerpání úvěru. Dopředu si řádně zjistěte, v jakých intervalech probíhá splácení a za co jsou udělovány případné sankce. Vyhnete se tak pozdějším zbytečným nedorozuměním způsobeným neznalostí podmínek.

Rychle sjednaná a vyřízená SMS půjčka

V závěru článku doporučíme SMS půjčku. Její hlavní výhoda spočívá v jednoduchém sjednání, které je pouze otázkou několika málo minut. Jistě potěší i to, že při schvalování úvěru se prověřuje pouze registr exekucí a insolvencí. Naopak společnost Cool Credit, která rychlou SMS půjčku nabízí, neprověřuje Centrální registr dlužníků, NRKI, BRKI nebo SOLUS. Úvěr tedy můžete čerpat i v situacích, kdy máte jinou půjčku. To se hodí hlavně v situacích, kdy potřebujete finanční výpomoc před výplatou a podobně. V rámci SMS půjčky si můžete půjčit až 20 000 Kč. Samozřejmostí je licence od ČNB na poskytování finančního produktu a na stránce přehledně vidíte všechny podmínky.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,270 25,390
USD 23,630 23,810
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma