Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Plánujete o Velikonocích poslední lyžování?

Plánujete o Velikonocích poslední lyžování?
zdroj: Profimedia

Jedním ze středisek, které bude díky dobrým lyžařským podmínkám otevřené i během velikonočních svátků, je Ski centrum Říčky v Orlických horách. V současné době jsou přístupné všechny sjezdovky, množství sněhu se pohybuje od 40 do70 cm.

Provoz Ski centra Říčky bude od 5.4. do 9.4. vždy od 8.00 do 16.00 hodin. Za jízdné zaplatí návštěvníci mimosezónní ceny: celodenní permanentka pro dospělého přijde na 250,- Kč, pro děti a seniory 200,- Kč. Uplatnit lze také řadu slev. Ty jsou přichystané pro větší skupiny, školní výlety a seniory. Zkrátka nepřijdou ani rodiny – děti do 6 let jezdí v Říčkách zcela zdarma, pro vícedenní jízdenky pak rodiny můžou využít 20% slevy.

Ubytovat se lze v Aparthotelu pod Zakletým, který kromě restaurace s domácí kuchyní disponuje i wellness včetně bazénu. Levnější variantou, vhodnou pro početnější skupiny, je Alma chata nebo chalupa U Bigena. Především pro rodiny s dětmi je ideální ubytování v Chalupě Polesí, Pensionu Macháček či hotelu Anenský mlýn.

Pokud Vás lyžování omrzí, můžete vyrazit do blízkého Rychnova nad Kněžnou. Ve zdejším plaveckém bazénu mohou návštěvníci vyzkoušet tobogán, suchou saunou či aroma páru.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,590 23,770
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma