Dnes je čtvrtek 18. dubna 2024., Svátek má Valérie
Počasí dnes 8°C Dešťové přeháňky

Kde seženu kvalitní potraviny?

Kde seženu kvalitní potraviny?
Potraviny | zdroj: globus.cz

Dobré potraviny za nízkou cenu, to je téma, které zajímá čím dál více lidí.

Kvalitní potraviny – bez nadsázky je to letošní téma roku. Je všude. V televizi vídáme pořady zabývající se stravováním, noviny přinášejí rady jak neslevit z kvality, ale zároveň nemít v peněžence vítr. Ale internetem toto téma hýbe asi nejvíce. Nacházíme zde doslova tisíce blogů a webů, kde se dočteme, jak a z čeho vařit nebo co a kde nakupovat tak, aby naše tělo ani rodinné finance nestrádaly. Je to jasné – nabídka potravin je velmi široká, ale často pokulhává jejich kvalita. Je vůbec možné nakoupit tak, abychom neohrozili své zdraví a ještě si připomněli pravou chuť potravin?

Spotřebitel na prvním místě

V záplavě produktů je těžké si vybrat ty správné. Není totiž v lidských silách pročíst všechny etikety, podívat se pod pokličku všem farmářům, zkontrolovat dovozce a ochutnat všechny druhy potravin. Velmi pozitivním trendem ale je, že už i většina obchodních řetězců začala po vzoru farmářských trhů nabízet poctivé pečivo a kvalitní masné výrobky.

Průkopníkem na poli kvality potravin v řetězcích je síť hypermarketů Globus, který vsadil na čerstvost a řemeslnou výrobu již od svého vstupu na český trh v roce 1996. Ve svých hypermarketech vyrábí a peče vlastní pečivo a zároveň zde provozuje řeznictví, kde denně vyrábí čerstvé uzeniny.

Kmínový chléb z jejich vlastního pekařství obsahuje tradiční žitný kvas, proto bochník déle vydrží a dokonce bude vonět i druhý den. Už jste zkusili selskou játrovou paštiku Globus? Tento tradiční český výrobek se svým složením blíží domácím výrobkům a určitě vám připomene opravdovou chuť a vůni domácích paštik. Obsah masa je minimálně 60 %, což je z hlediska složení potravin vysoce nadstandardní hodnota.

Balíček zdarma

Nevěříte? Vyzkoušejte! Globus si za svými výrobky 100% stojí, a proto nabízí ochutnávkové balíčky zdarma. Balíček je sestavený z kmínového chleba a selské játrové paštiky v přírodním střevě a zadarmo si jej můžete objednat v každém hypermarketu Globus.

Více informací najdete na www.globus.cz/zkusglobus.

Zdroje:
globus.cz

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,240 25,360
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma