Dnes je úterý 16. dubna 2024., Svátek má Irena
Počasí dnes 4°C Skoro zataženo

Charitativní akce 1. vánoční cirkus

Charitativní  akce 1. vánoční cirkus
zdroj: tisková zpráva

Pro navození té správné vánoční atmosféry se od 15. prosince představí na Výstavišti v Holešovicích spolu s Vánočními trhy 1. vánoční cirkus.

Vánoce by měly být plné radosti, zábavy a štěstí. Smích na tvářích mají mít především všechny děti a proto se organizátoři rozhodli uspořádat vánoční cirkus a zároveň přispět na Konto BARIÉRY, jehož patronkou je zpěvačka Lucie Bílá.  

Vánoční  cirkus, jehož program připravil Národní cirkus Originál Berousek, má v zahraničí dlouholetou tradici a proto Incheba Praha s.r.o. podporuje zavedení této akce i u nás v České republice. Program se bude odehrávat pod zcela novým obřím vytápěným šapitó pro 1 200 lidí. Vystoupení budou moderovat známe osobnosti, hvězdy českého show businessu. Návštěvníci budou mít možnost shlédnout prvotřídní čísla a účinkování nejlepších umělců světa, při kterých se bude tajit dech. Pravou vánoční pohodu si budou moci návštěvníci vychutnat s punčem, grilovanou klobásou a trdelníkem, které bude možno zakoupit ve speciálním stanu.  

Národní  cirkus originál Berousek je právem považován za nejprofesionálnější v České republice a řadu ocenění získal i v zahraničí. Cirkus s tradicí přesahující 85 let procestoval více než 40 zemí světa. V roce 1989 získal ocenění udělené Georgem H. W. Bushem za humánní drezúru medvědů, v roce 1980 pak 2.místo na Festivalu Mundial del circo - el Corte Ingles. 7.6.2009 obdržel na cirkusovém festivalu v Rumunské Bukurešti celkem 5 ocenění, včetně Zlatého lva za nejlepší cirkus v Evropě. Každý z nás jistě zná film 6 medvědů s Cibulkou, kde si hlavní roli zahráli medvědi tohoto cirkusu.

Přijďte si užít předvánoční atmosféru a připomenout staré  zvyky společně s těmi, které máte rádi. Vánoce na Výstavišti v Praze - Holešovicích nabízejí jedinečnou příležitost pro nalezení inspirace pro vlastní kreativní tvorbu a nákup dárků pro nejbližší.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 16.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,300
USD 23,650 23,830
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma