Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Běh pro Paraple s kapelou Nightwork

Běh pro Paraple s kapelou Nightwork
zdroj: tisková zpráva

Na Letné se bude ve čtvrtek 9. června 2011 od 15 do 19 hodin střílet ze startovní pistole na 12. ročníku Běhu pro Paraple, ve kterém závodí v běhu na 100 m děti i dospělí, firmy i média a také známé osobnosti jako například Petr Čtvrtníček, Jakub Kohák, Adéla Pollertová, Miloslav Mejzlík, Ladislav Hampl, Leoš Noha a další.

Od 16 hodin především děti uvítají vystoupení Michala Nesvadby z Kouzelné školky a další program pro děti. V 19 hodin pak již odrostlejší potěší koncert stále populárnější kapely Nightwork.

Zdeněk Svěrák srdečně zve

Vstupenku na koncert (ve formě trička) zakoupíte v pražských drogeriích Rossmann za 330 Kč. Hlavním startérem je již tradičně prezident správní rady Centra Paraple Zdeněk Svěrák. Vystřídá ho Jaroslav Uhlíř, Karel Šíp, Miroslav Táborský, Pavel Nový, Vojta Dyk, Jakub Prachař, Petr Šabach a další.

Akci moderuje Vladimír Kroc a Kateřina Nekolná.  „Před závodem v běhu na 100 metrů si vsaďte na vítězství. Pokud váš odhad nebyl správný, nebuďte smutní. Vaši sázku získá Centrum Paraple. To je princip benefičního Běhu pro Paraple. Přijďte podpořit dobrou věc a přitom se dobře pobavit. Těšíme se na vás“, zve všechny Zdeněk Svěrák.

Výtěžek bude použit na činnost Centra Paraple, obecně prospěšné společnosti s poradenským a rehabilitačním centrem, pomáhající vozíčkářům s poškozením míchy vyrovnat se s novou životní situací. V ČR zasáhne úraz s poraněním míchy každý týden do života čtyř lidí.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,610 23,790
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma