Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 7°C Oblačno

ŽENY s.r.o.: Ženy věrnost ani spolehlivost muže nezajímá

ŽENY s.r.o.:  Ženy věrnost ani spolehlivost muže nezajímá
zdroj: tisková zpráva

Po jakém muži ženy touží? Zadané i nezadané ženy touží po inteligentním (42 %), pracovitém (35 %) a tolerantním (32 %) muži, věrnost ani spolehlivost je nezajímá, říká průzkum ŽENY s.r.o., největší české interaktivní platformy zaměřené na world of mouth a sdružující ženy spotřebitelky. Průzkum byl připraven ve spolupráci s agenturou Médea Research. 

Zadaným a nezadaným ženám se však liší pohled na muže v následujících vlastnostech:

  • Zadané upřednostňují oproti nezadaným muže pracovité (38 %), veselé (18 %) a starostlivé (23 %).
  • Nezadané naopak více touží po muži charismatickém (32 %), bohatém (4 %)  a hezkém (8 %).
  • Výsledky ukazují na známé přísloví „každý chce to, co nemá“. Je vidět, že zadané ženy si už přišly na to, jaké vlastnosti jsou důležité pro život, zatímco ty nezadané se orientují spíše dle povrchních aspektů.
  • Co ženy chtějí nejen od mužů, ale především samy od sebe, mohou objevit na dalším Dnu, kdy se budu mít ráda, který se koná 21. ledna 2017 na Floře v Praze.

„Ženy touží po perfektních mužích, ale důležité je začít sama u sebe a od toho, co od svého života očekáváme. Nejen váš partner, ale i vaše okolí pak začne vnímat pozitivní energii, kterou budete vyzařovat. I proto vás zveme na Den, kdy se budu mít ráda, který proběhne 21. ledna 2017 v Atriu Flora v Praze,“ popisuje Eva Čejková Vašková, jednatelka společnosti ŽENY s.r.o.

main zdroj: tisková zpráva

Jaký muž se ženám líbí?

graf1 zdroj: tisková zpráva

Jaký muž se líbí (ne)zadaným ženám?

graf2 zdroj: tisková zpráva

Jaký muž se ženám líbí (dle věku)?

  • Pro mladé ženy ve věku 18 až 25 let je více než pro ženy v ostatních věkových kategoriích důležité, jestli je muž vtipný (33 %), vysoký (15 %), hezký (13 %) a roztomilý (10 %).
  • V kategorii 26 až 40 let a 41 až 65 let pozorujeme postupný nárůst obliby mužů tolerantních a pořádkumilovných až po 46 % a 26 % u žen starších 66 let.
  • Na výsledcích je vidět, že hodnoty se s věkem výrazně mění směrem k rozumnějším a pro život vhodnějším vlastnostem. 

Jaký muž se ženám líbí (dle regionu)?

  • Preference se podle regionů příliš neliší. Výrazněji vyčnívají pouze ženy z Prahy, které oproti zbytku republiky více touží po muži sebevědomém (20 %) a pečujícím (24 %) a ženy z Moravy, které více než ostatní touží po muži tolerantním (37 %).
Zdroje:
Inzerce