Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Zavřeme zloděje z ODS, pošleme je do kriminálu, řval John na Primě

Zavřeme zloděje z ODS, pošleme je do kriminálu, řval John na Primě
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Exministr vnitra Radek John na sebe během nedělní Partie televize Prima strhnul veškerou pozornost. Moderátora uklidňoval slovy, že on byl také moderátor, svému sokovi, předsedovi KSČM, řekl, že komunistům nevěří od narození, tedy od roku 1954. Divákům následně John doporučil, aby nevěřili všemu, co ODS a TOP 09 uvádějí. John jim také nevěří, prý s tím má vlastní zkušenost.

"Trvalo to tady půl roku, než přišel policejní prezident a vyměnil vedení protikorupční policie, do té doby se nic nevyšetřilo. A teď jsou korupčníci zoufalí a pokusí se zabránit vyšetřování. Na policejního prezidenta jsou teď vyvíjeny obrovské tlaky. Ty lidi musí do kriminálu!" řekl John v úvodu nedělní Partie. Hned svým prvním výstupem potěšil mediálního analytika Břetislava Polácha.

"Je to super, Radek John je zpět. Opět ta agitační rétorika, znovu ten úderný akcent, bezvadný," říká ve svém hodnocení pro ParlamentníListy.cz analytik. "Pamatuju si téměř všechna vystoupení, která Radek John vedl před volbami do Poslanecké sněmovny, nyní jsem ho dlouho neviděl v televizi a zase mi přišlo, že je volební kampaň a znovu je tu ten temný hlas novácké tváře," směje se Polách.

"Vždyť si o tom cvrlikají vrabci na střeše, vždyť to všichni víme, že se krade, my musíme najít lidi, kteří musí jít do vězení a pak budeme pokračovat," doplnil v nedělní Partii TV Prima Radek John. "Není to kolektivní vina na všechny členy ODS nebo soc. dem. My musíme zjistit, kdo z nich byl zloděj, ty odsoudit a spolupracovat s tím, kdo zbyl." Johnův oponent Vojtěch Filip, stejně jako moderátor Jan Punčochář shodně konstatovali, že slovům bývalého ministra vnitra nerozumí. "Už se v tom ztrácím," zaznělo unisono.